Summer Deal
Bestseller
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Helena Rubinstein
Nudit Deo Roll On 50 ml

280 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

 • Användning

  Att använda deodorant på rätt sätt är viktigt för att maximera dess effektivitet och hållbarhet. Nedan finns några tips om hur man använder deodorant på bästa sätt:

  Applicera deodoranten på torr, ren hud. Tvätta underarmarna noggrant och torka dem helt innan du applicerar deodorant.

  Applicera deodoranten på rätt tidpunkt. Det bästa är att applicera deodoranten på morgonen efter en dusch eller bad. Det är också bra att applicera deodoranten igen efter träning eller andra fysiska aktiviteter.

  Använd inte för mycket deodorant. En liten mängd deodorant är tillräcklig för att hålla dig fräsch hela dagen. Använda för mycket kan leda till fläckar på kläderna och överflödig produkt som rinner av.

  Följ instruktionerna på förpackningen. Varje deodorantprodukt kan ha sina egna instruktioner för applicering, så se till att läsa dem noga innan du använder produkten.

  När det gäller skillnaderna mellan deodoranttyperna finns det några viktiga skillnader att tänka på.

  Roll-on-deodoranter är flytande och appliceras med en bollapplikator. De kan ta längre tid att torka och kan lämna en våt känsla under en kort tid efter applicering.

  Stick-deodoranter är fasta och appliceras genom att gnugga sticket direkt på huden. De är lätta att applicera och torkar snabbt.

  Spray-deodoranter är flytande och appliceras genom att spraya produkten på huden. De torkar snabbt, men det är viktigt att inte använda för mycket produkt eller inandas för mycket av sprayen.

  Krämdeodoranter är fasta och appliceras genom att smörja in produkten i huden. De torkar vanligtvis snabbt och ger en mjuk känsla på huden.

  Det är viktigt att välja den typ av deodorant som passar din hudtyp och dina preferenser bäst.

 • Beskrivning

  Denna fantastiska deodorant har en mycket effektiv och mild anti-perspirant som passar även den känsliga huden. Lämnar en underbar fräsch känsla som även reducerar uppkomsten av dålig lukt. Har en ljuvlig doft med noter av trä och blommor. Lämnar inga fläckar på kläderna samt kladdar inte. Resultat: • Reducerar dålig lukt • Fräsch känsla • Väldoftande Volym: 50 ml Specifikation Alkoholfri. Lång hållbarhet på 48 timmar. Passar för alla hudtyper, även den känsliga. Användning Appliceras på torr och rengjord hud.

  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 268 kr

  Art nr:
  • HelenaRubinsteinL62152
  EAN-kod:
  • 3605520870941
  Produktbenämning
  • Nudit Deo Roll On 50 ml
 • Ingredienser

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Auktoriserad återförsäljare av Helena Rubinstein

  Harmoniq.se är en auktoriserad återförsäljare av Helena Rubinstein, ett prestigefyllt skönhetsmärke som är känt för sina innovativa och högkvalitativa hudvårds- och makeupprodukter. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av Helena Rubinsteins produkter, där varje artikel representerar märkets engagemang för lyx och vetenskaplig innovation. Hos oss kan du alltid hitta de senaste och mest eftertraktade produkterna från Helena Rubinstein, garanterat äkta och av högsta kvalitet.

  Historien om varumärket Helena Rubinstein

  Upptäck den fascinerande historien om Helena Rubinstein på Harmoniq.se genom att klicka här. Från dess grundande av den ikoniska och namngivande grundaren till dess utveckling till ett globalt skönhetsimperium, har Helena Rubinstein varit en pionjär inom skönhetsvärlden. Lär dig mer om hur detta märke revolutionerade skönhetsbranschen med sina banbrytande produkter och bidrog till att forma moderna skönhetsnormer och -rutiner.

  Se nyheter och produkter från Helena Rubinstein

  För att hålla dig uppdaterad med de senaste produkterna och innovationerna från Helena Rubinstein, besök vår sida genom att klicka här. På Harmoniq.se kan du utforska ett brett urval av Helena Rubinsteins lyxiga hudvårds- och makeupprodukter. Oavsett om du är ute efter den senaste anti-aging teknologin eller de mest sofistikerade makeupkollektionerna, erbjuder vi allt du behöver för att försköna ditt liv med en touch av klassisk elegans.

Relaterade produkter

Prisvärda kompisar

Liknande produkter