Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Jean Paul Gaultier
Le Male Pride Collector EdT 125 ml

1 085 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

  Doftens upplevelse

  Doftens Mjukhet

  Doftens Djuphet

  Doftens Friskhet

  Passar till

  Middagen

  Dejten

  Festen

 • Användning

  Här är några tips att tänka på vid användning av parfym:

  Applicera på rätt ställen
  Parfymer fungerar bäst när de appliceras på områden med hög kroppsvärme, såsom handleder, nacke, bakom öronen, insidan av armbågarna och på bröstkorgen. Dessa områden hjälper till att sprida doften på ett naturligt sätt.

  Undvik att gnugga
  När du applicerar parfym, gnugga inte handlederna tillsammans. Detta kan bryta ner doften och minska dess hållbarhet.

  Använd efter duschen
  Applicera parfym efter en dusch när porerna är öppna och huden är fuktig. Detta hjälper till att låsa in doften i huden och hålla den längre.

  Använd en matchande kroppslotion
  För att hjälpa till att förstärka doften av parfymen, använd en matchande kroppslotion. Detta kommer att hjälpa till att hydrera huden och ge en mer enhetlig doft.

  Byt dofter efter säsong
  Vissa dofter fungerar bättre under vintermånaderna, medan andra passar bättre under sommaren. Byt ut din parfym efter säsong för att anpassa sig till olika väderförhållanden.

  Var försiktig med överdriven användning
  Använd inte för mycket parfym eftersom det kan vara överväldigande och distraherande för andra människor runt dig. Applicera lite och lägg sedan till mer om det behövs.

  Förvara på en sval och torr plats
  Parfymer kan brytas ner av solljus och höga temperaturer. Förvara därför din parfym på en sval och torr plats, borta från direkt solljus och värme.

  Genom att följa dessa användningstips kan du förbättra din parfymupplevelse och få ut det mesta av din favoritdoft.

 • Beskrivning

  Upptäck nya Le Male Pride Eau de Toilette och stöd Regnbågsfonden med Jean Paul Gaultier! 10 % av den totala försäljningen kommer att doneras för att stödja fondens arbete för inkludering och jämställdhet.

  Upptäck Le Male Pride Edition och stöd Pride 2023! Jean Paul Gaultier firar återigen frihet, jämlikhet och mångfald. Denna inkluderande Eau de Toilette är en fräsch och lätt unisexparfym. Det franska modehuset sprider budskapet ""Get used to it!"" på catwalken, på Paris gator och runt om i världen - Jean Paul är inte färdig med att fira inkluderingen.

  För årets Pride-parad är den vita t-shirten prydd med ett unikt tryck som först visades på hans modevisning 1994. Flaskorna och Gaultiers välkända kroppar står sida vid sida. De innehåller båda den inkluderande, blommiga Eau de Toilette som skapats för alla. En regnbåge av delikata doftnoter utvecklas med fräsch yuzu och citron. Hjärtnoter av apelsinblomma och neroli tar den blommiga citrusdoften till nya höjder, medan mustiga och sensuella träslag ger intensitet och styrka. Jean Paul är stolt förespråkare för frihet i regnbågens alla färger med en doft som omfamnar alla.

  Detta är bara en av Jean Paul Gaultiers populära dofter i en lång rad ikoniska parfymer.

  Doftnoter
  Topp: Yuzu & Lemon
  Hjärta: Apelsinblomma & Neroli
  Bas: Ljusa träslag

  - En Eau de Toilette som kan användas dagligen.
  - Innehåller 8-12 % doftkoncentrat.
  - Lämnar ett diskret doftspår.

  Art nr:
  • UTG-LTD-JeanPaulGaultier13510580123
  EAN-kod:
  • 8435415076203
  Produktbenämning
  • Le Male Pride Collector EdT 125 ml
 • Ingredienser

  Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Butyl, Methoxydibenzoylmethane, Eugenol, Citral, Citronellol, Coumarin, Farnesol, Geraniol

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Dofterna från Jean Paul Gaultier är sensuella, klassiska och friska med originella flaskor med kvinno- och manskroppar som visar den förföriska sidorna hos parfymen. Hos oss på Harmoniq hittar du flera magiska parfymer och deodoranter från Jean Paul Gaultier!

Relaterade produkter

Prisvärda kompisar

Liknande produkter