Foundationborstar du inte kan leva utan

It's all about the foundation! Grunden i allt! Iallafall i din makeup. Resultatet av din makeupbas hänger mycket på vilka foundationborstar du använder och för att du ska uppnå en maximal potential med din foundation så har vi såklart listat våra 5 bästa förslag på foundationborstar till dig.

  Här är våra 3 bästa förslag på foundationborstar till dig. 

  Maria Åkerberg Blender Sponge

  Maria Åkerbergs Blender Sponge är en supermjuk makeupsvamp som gör att din flytande foundation smälter in i huden. Den hjälper dig att uppnå perfektion genom att smidigt och felfritt blanda ut och fördela foundation på huden. Resultatet blir jämnt och felfritt. Förutom foundation är Maria Åkerbergs sminksvamp också perfekt för att applicera serum och creme, vilket kan underlätta om du har en hud som är känslig för beröring.

  Klicka på produkten för att den ska bli din.

  Elf Beautyfully Precise Airbrush Blender

  Det här är en sminkborste som fungerar som en allt-i-allo men den är framförallt bra för att applicera produkter som puderfoundation och foundation i mousse-form. Den täta och vinklade borsten passar ansiktets konturer perfekt. Det designade skaftet ger ultimat kontroll medan lyxiga och mjuka vita fiberhår hjälper till för att få en exakt och jämn applicering.

  Klicka på produkten för att den ska bli din.

  Real Techniques Bold Metals Collection 101 Triangle Foundation

  Den här flerkantiga foundationborsten är perfekt för att måla dit din foundation utan att missa viktiga områden som runt ögonen och runt näsan. Den här borsten ger en otroligt lyxig känsla och fördelar produkten felfritt i ditt ansikte!

  Klicka på produkten för att den ska bli din.

  Fler fantastiska foundationborstar:

  Är du osäker på vilken sminkborste som passar till din foundation?

  Fördjupa din kunskap här.

  Foundations kommer i flera former som i puderform, mousse och flytande så det är inte helt säkert att ditt kära verktyg fungerar till alla former av foundations. Vilken konsistens din foundation har, ger dig en hint om vilka verktyg som krävs!

  Läs mer

  ARTIKLAR OM SMINK & MAKEUP TUTORIALS: