Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Loreal Paris
Infaillible Brows 24H Filling Triangular Pencil Blonde 7.0 1 ml

149 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

 • Användning

  Här är några tips för att sminka ögonbrynen:

  Börja med att borsta igenom ögonbrynen med en ögonbrynsborste för att forma dem och ta bort eventuella trådar som sticker upp.

  Använd en ögonbrynspenna eller ett ögonbrynspuder för att fylla i eventuella tomma fläckar eller ge brynen mer definition. Använd små streck för att imitera hårstrån och arbeta långsamt för att bygga upp önskad täckning.

  Om du vill ha en mer naturlig look, använd en ögonbrynsgel för att hålla brynen på plats och ge dem en mjuk finish.

  För att undvika att färgen blir för mörk eller intensiv, använd en lätt hand och bygg upp färgen gradvis.

  Ta bort överskottsfärg eller korrigera eventuella misstag genom att använda en liten borste doppad i concealer eller foundation och applicera försiktigt runt ögonbrynen.

  Kom ihåg att båda ögonbrynen inte behöver se identiska ut. Brynen har ofta lite olika form och tjocklek naturligt och det är okej att arbeta med det istället för att försöka göra dem perfekt symmetriska.

  Slutligen, var inte rädd för att experimentera! Ögonbryn är en viktig del av ditt utseende och du kan ändra deras form eller färg för att anpassa sig till ditt humör eller tillfälle.

 • Beskrivning

  Med L'Oréal Paris Infaillible Brows 24H Filling Triangular Pencil kan du skapa definierade ögonbryn som ger ett naturlig resultat i upp till 24 timmar*. Formula i mjuk och krämig textur och trekantig spets som gör det enkelt att fylla i brynen med en behändig borste i andra änden så att du kan forma och styla. Vattenfast, mjuk formula som inte smetar ut och känns behaglig hela dagen.

  - 24H* stadga.
  - Trekantig spets.
  - Vattenfast, smetar inte ut.

  *Självutvärdering, 81 personer.

  Användning
  Applicera L'Oréal Paris Infaillible Brows 24H Filling Triangular Pencil på rengjorda ögonbryn innan du applicerar foundation. Använd den trekantiga spetsen för att fylla i dina bryn till önskad intensitet. Använd sedan borsten för att kamma brynen till rätt form och look.

  Art nr:
  • LorealParisAA5102
  EAN-kod:
  • 3600524054601
  Produktbenämning
  • Infaillible Brows 24H Filling Triangular Pencil Blonde 7.0 1 ml
 • Ingredienser

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  L'Oréal är världens största företag när det kommer till makeup och skönhetsvård. Företaget säljer allt från hårfärg och parfymer till smink och hudvård. Företaget finns idag i mer än 120 länder och har mottot att erbjuda de bästa produkter till ett så rimligt pris som möjligt – "Because you're worth it". På grund av deras breda utbud så är märket tillgängligt för alla åldrar och alla olika sorters människor. Med hundratals produkter bara inom smink så är vi stolta att sälja L'Oréals produkter här på HARMONIQ.se!

Relaterade produkter

Prisvärda kompisar

Liknande produkter