take over
take over

 

AUTUMN VIBES: Såhär doftsätter du din garderob i höst och vinter

Även om ingen önskar att sommaren är long gone, längtar alla efter plaggen vi bär om hösten. Mjuk cashmere, krispiga skjortor, ankelbyxor och en mysig sjal ovanpå
din lagom värmande kappa. Men alla vet vi att looken inte är fulländad utan en doft, och därför kommer nedan stycke handla om vilka dofter vi kompletterar olika tillfällen med.

AUTUMN VIBES

Alla längtar efter plaggen vi bär om hösten. Mjuk cashmere, krispiga skjortor, ankelbyxor och en mysig sjal ovanpå din lagom värmande kappa. Men alla vet vi att looken inte är fulländad utan en doft, och därför kommer nedan stycke handla om vilka dofter vi kompletterar olika tillfällen med.
 

Versace Pour Homme Oud Noir EdP är en fantastisk god och kryddig doft med en djup ton av läder. Har mörka toner av Oud trä som gör doften förtrollande och oemotståndlig. Perfekt för mannen med stark personlighet och som älskar orientaliska dofter!

Toppnoter: Pomerans, Neroli & Svartpeppar


Hjärtnoter: Kardemumma, Saffran & Olibanum


Basnoter: Patchouli, Oud & Läderträ

KÖP NU

VERSACE POUR HOMME OUD NOIR

 CLEAN RESERVE RADIANT NECTAR EDP 50 ML

 

 

Eller vill du bära en doft som matchar med ditt mest harmoniska tillstånd? CLEAN RESERVE lanserades vecka 40. En ljuvlig doft komponerad av nektar från päron, och den heter Radiant Nectar. Tillsammans med noter av cederträ och mysk lägger doften sig som en sista stilsam accessoar. 

KÖP HÄR

Tycker man om CLEAN sedan tidigare vill vi även påminna om doften SKIN från CLASSIC COLLECTION, som kan liknas med att omslutas av en stor varm kram. Perfekt inför höstens svala kvällar!

KÖP HÄR 

 

CLEAN CLASSIC SKIN

 VERSACE CRYSTAL NOIR

 

 

Versace Crystal Noir en magisk och dyrbar doft med förtrollande, sensuella och feminina noter för den självsäkra, förförande Versacekvinnan som alltid bär huvudet högt. En parfym som inte går någon obemärkt förbi. Doften öppnar upp med spännande noter av svarta vinbär och fikon tätt följt av viol. En djup doft av tuberos efterföljs av frangipani och jasmin. Den varma basen är en magisk kombination av sandelträ, cashmeran, vanilj och heliotrop. En delikat och ultrafeminin doft.

Toppnoter: Peppar, Kardemumma & Ingefära

Hjärtnoter: Kokos, Gardenia, Pion & Apelsinblom

Basnoter: Ambra, Mysk & Sandelträ

KÖP NU

BACK TO WORK

Efter ett år på hemmakontoret är folk lyriska över att återgå till sina arbetsplatser, och att få klä upp sig i sin yrkesroll på nytt. Så hur doftsätter vi vår back-to-work look?
 

Kvinnan som gärna bär den något mer trendiga kostymen i höst, ni vet den med vida ben, utmärkande knäppen eller i någon ut- märkande färg. Den kvinnan vill matcha sin look med den elegant sprudlande Bright Crystal från Versace. Noter av granatäpple, pion, magno- lia och mysk ger ett intryck som inte går obemärkt förbi.

Toppnoter: granatäpple & Yuzu

Hjärtnoter: Mangolia, Pion & Lotus

Basnoter: Acajou, Ambra & Mysk

KÖP NU

VERSACE BRIGHT CRYSTAL

CLEAN CLASSIC SHOWER FRESH EDP 60 ML

 

Clean Shower Fresh EdP är en otroligt fräsch och uppfriskande doft av friska citrusfrukter, samt ljuvliga väldoftande blommor. Ger en fantastisk nyduschad känsla som är uppfriskande och helt underbar!

KÖP HÄR

VERSACE EROS FLAME POUR HOMME EDP 30 ML

 

Här har du en passionerad doft inspirerad av solstänkta vita klippor på Grekland. Den utstrålar en tidlös romantik, skönhet och sensuell maskulinitet. En intensiv, fräsch och förförisk doft.

KÖP HÄR

 

DINNER DELIGHTS

Höst betyder också härliga middagar hemma med god mat, god dryck och massor av tända ljus. Den stående trenden varje höst är att vi lämnar de friska dofterna för att istället ge oss hän åt dofter av varm, sensuell och omslutande karaktär.

CLEAN RESERVE AMBER SAFFRON

 Clean amber Saffrons söta blandning av röda frukter, delikata blommor, varm bärnsten och utsökt saffran är säker på att ge ett bestående intryck. Sammetsflora och sueded oud är Amber saffron’s perfekta matchningar.

KÖP HÄR

VERSACE DYLAN BLUE POUR FEMME PARFUM 30 ML

 Versace Dylan Blue är en kraftfull, unikt fulländad doft för kvinnan med beundransvärt stark karaktär. Fruktiga och friska toppnoter från bland annat svarta vinbär och bladmynta. Perfekt när du ska på en härlig middag med tända ljus.

KÖP HÄR

 

För mannen som definierar sig som romantiker finns där bara en doft i höst, och det är EROS EdT från Versace. Italiensk citron, sötma från tonkaböna och värme från vanilj framhäver en sensuellt kärleksfull karaktär. 

   VERSACE EROS POUR HOMME EDT SPRAY 100 ML

KÖP NU

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan