take over
take over

 

Boosta huden med serum - 4 ansiktsserum för män

Att ta hand om sin hud dagligen är precis lika viktigt för män som för kvinnor. I denna artikel kommer vi att djupdyka i olika serum för att du ska kunna skräddarsy din egen hudvårdsrutin!

 

Vilken hudtyp har jag?

 

Hos en hudterapet får du veta vilken typ av hud du har, liksom vilket tillstånd det skick din hud är i. Hudterapeuten kommer att ge produktrekommendationer speciellt anpassade för dig. Det är ovärderligt att få produkter som passar perfekt till din hudtyp. Kombinera med regelbundna ansiktsbehandlingar på hudvårdssalong – som djuprengör, reparerar och gör huden mer motståndkraftig mot påfrestningar.

 

GÖR EN DIGITAL HUDANALYS HÄR

hudanalysVad är serum?

Ett serum är mer trögflytande och innehåller ingredienser som ger extra näring till huden. Ett serum är en superb produkt om man vill optimera sin hudvårdsrutin och jobba specifikt på t ex torr hud, rödhet, rynkor, pigmentfläckar, lyster… Ja listan kan göras lång. Applicera några droppar med händerna i hela ansiktet, morgon och kväll, eller bara på morgonen, eller bara på kvällen. Det bestämmer du utifrån hur mycket tid du har och övriga produkter som du använder. Här kan du prova dig fram.

 CLINIQUE FOR MEN MAXIMUM HYDRATOR WATER-GEL HYDRATING CONCENTRATE 48 ML

 

 

CLINIQUE FOR MEN MAXIMUM HYDRATOR WATER-GEL HYDRATING CONCENTRATE 48 ML

Superladdad fuktkräm som direkt fräschar upp och släcker hudens törst. Ger huden en 179-procentig fuktboost. Superlätt gelformel som stärker hudens fuktreserver och återfuktar i hela 24 timmar. Innovativ Liquid-Sphere Technology kombinerar vattenbindande ingredienser med inkapslade antioxidanter som bryter den onda spiralen av torrhet och miljömässig stress som kan åldra hudens utseende. Absorberas direkt och efterlämnar huden med en lugn, behaglig och fräsch.

KÖP NU
 

Clinique for Men Anti-Fatigue Maximum Energizer Hydrating Concentrate

Får trött hud att omedelbart se piggare ut. Vid kontinuerlig användning varar effekten i12 timmar. Innehåller Defense-teknologi i flera lager som skyddar mot UVA-/UVB-strålar, infraröd strålning och blått ljus.

Den svett- och fuktresistenta formulan bidrar till att skydda mot föroreningar, pollen och damm och återfuktar hela dagen samt ger ett effektivt antioxidantförsvar. Huden verkar omedelbart mer vaken och mindre uttröttad. 


KÖP HÄR

CLINIQUE FOR MEN ANTI-FATIGUE MAXIMUM ENERGIZER HYDRATING CONCENTRATE 50 ML

Såhär använder du serum

Använd gärna ett serum efter exfolieringen innan din fuktkräm, så att produkten går djupare ner i huden. Det här steget i hudvårdsrutinen är bra att anpassa efter säsong och byta ut produkter baserat på vad din hud behöver just nu. Under sommaren kan man behöva boosta huden med exempelvis C-vitamin och solskydd, medan på vintern så vill man ofta ha ett fylligare serum som fokuserar på att återfukta huden extra mycket.

BIOTHERM HOMME FORCE SUPREME BLUE PRO RETINOL SERUM 50 ML

 

 

BIOTHERM HOMME FORCE SUPREME BLUE PRO RETINOL SERUM 50 ML

Ett koncentrerat serum som motverkar synliga tecken på åldrande hos män från 40+. Innehåller BIOTHERMS regenererande signaturingrediens Life Plankton samt en supersammansättning av Pro-Retinol, Blue Algae-extrakt och Pro-Xylane som bidrar till att göra huden fastare, jämnare och mjukare. Huden upplevs jämnare med naturlig lyster och fina linjer reducerade. Används varje dag efter rengöring och rakning och före en vårdande creme. 

KÖP NU

 

SHISEIDO MEN ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE 30 ML

Detta nya serum för män aktiverar hudens naturliga försvar, vilket ger ett starkt immunförsvar som kan stå emot yttre påfrestningar, stress, åldrande och hjälper hudens naturliga funktioner att fungera optimalt. Den hjälper huden att reparera UV-relaterade skador, reducerar fina linjer och ojämn hud samtidigt som den tillför fukt. Shiseido Men Ultimune Power Infusing Concentrate serum ger en hälsosam, energisk hud som hämtar sin styrka inifrån. Passar alla hudtyper.

KÖP NU

SHISEIDO MEN ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE 30 ML

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan