take over
take over
Academy
Natural
CeraVe
CeraVe

CeraVe - Nyhet hos HARMONIQ!

Vi är både glada och stolta över att vi nu fått CeraVe till vårt sortiment! Företaget erbjuder hudvård till alla åldrar och hudtyper, och är banbrytande med sina tre grundläggande ceramider som hjälper huden att stärka sin egna, naturliga hudbarriär. Njut av omedelbar återfuktning i upp till 24 timmar!

CeraVe HARMONIQ CeraVe webbshop

 

                                                                                     KÖP HÄR

Bästsäljande produkter från CeraVe

            Det finns flera produkter från CeraVe som är både älskade och prisbelönta. Här ser du våra bästsäljare!cerave artikel

 

CeraVe moisturising cream

CeraVe moisturizing cream harmoniq

Passar torr till mycket torr hud. En återfuktande kräm som fungerar lika bra till både ansikte och kropp. Täpper inte till porerna och återfuktar omedelbart.

KÖP HÄR

Cerave SA smoothing cleanserSa cleanser cerave

Även denna produkt passar till både ansikte och kropp. Den verkar utslätande och gör att knottrig hud känns slätare. Innehåller bl.a. salicylsyra och hyaluronsyra.

köp HÄR.

CeraVe hydrating cleanser

CeraVe hydrating cleanser HARMONIQ

Hypoallergen rengöring som passar normal till mycket torr hud. Verkar fuktgivande och avlägsnar orenheter och smuts utan att försvaga kroppens egna hudbarriär

KÖP HÄR

 

CeraVe HARMONIQ

 

Historien bakom CeraVe

   Utvecklat av dermatologerCeraVe HARMONIQ historia

Dermatologerna bakom CeraVe började utverkla en ny hudvårdsserie som innehåller tre essetiella ceramider (1, 3 och 6-11). Hudvårdsprodukterna innehåller också bland annat fettsyror och andra lipider som hjälper huden att stärka sin egna, naturliga skyddande barriär. 2006 lanseras deras tre första produkter:

Moisturising cream

Moisturising lotion

Hydrating cleanser

Idag är CeraVe en framgångssaga, och erbjuder hudvård till alla åldrar och hudtyper. 

Visste du att hyaluronsyra kan hålla över 1000 gånger sin egen vikt i vatten?

                            Två revolutionerande ingredienser

Hyaluronsyra

CeraVe jobbar mycket med hyaluronsyra, en sockermolekyl som redan finns naturligt i kroppen. Dess funktion är att binda vatten i huden, och att skapa en fast hudstruktur. När vi föds är huden full med hyaluronsyra, men med tiden minskas produktionen. Huden blir då mindre elastisk och torrare, vilket kan man istället kompensera med produkter som innehåller just hyaluronsyra.

 

Ceramider

Ceramider är en slags fettsyror, så kallade lipider, som precis som hyaluronsyra redan förekommer naturligt i huden. De är en del av hudens skyddande barriär, och faller nivån av ceramider i huden blir barriären försvagad, och då riskerar man att bli torr. Ceramider finns i alla CeraVe's produkter för att boosta hudbarriären i varje steg i din dagliga hudvård.

Låt vår hudterapeut analysera din hudtyp med vårt smarta och enkla analysverktyg

Hjälp oss att hjälpa dig! Huden är kroppens största organ och vi vet vilken faktadjungel den kan vara. Gör vår kostnadsfria hudanalys så ger någon av våra professionella hudterapeuter dig en personlig rekommendation. Du väljer själv vilka produkter du vill få rekommenderade, svarar på några korta personliga frågor om dig och inom vilket prisspann du tänkt dig, så sköter vi resten. Skicka gärna med några osminkade bilder på din hud för att ge våra hudterapeuter bästa förutsättningar för att hitta dina nya favoritprodukter.

                                                                 GÖR vår hudanalys HÄR

Din produkt är tillagd

×
Startsidan