take over
take over

 

Varför bör alla använda hyaluronsyra?

Hyaluronsyra är något det inom skönhetsvärlden pratats om ett tag, men vad är det och vad gör det? I denna artikel benar vi ut all viktig info du behöver om hyaluronsyra.


Hyaluronsyra


Vad är det?
Hyaluronsyra är egentligen inte ens en syra, utan en sockermolekyl som redan finns naturligt i huden för att binda fukt. Tack vare att huden innehåller hyaluronsyra naturligt känns den återfuktad och ”fyllig”. Men dåså, tänker ni. Dessvärre avtar produktionen av hyaluronsyra med åldern, och strax efter att vi fyllt 30 består bara runt 80% av hyaluronsyran. Sedan går det bara utför (inte riktigt, men den naturliga halten i huden trappas succesivt ner.).


Vad exakt gör hyaluronsyra för huden?
Precis som nämnt är hyaluronsyrans uppgift att binda fukt i huden, och hålla deb spänstig och återfuktad. Det som är helt fantastiskt med hyaluronsyra är att den kan binda fukt upp till 1000 (!!) gånger sin egna vikt. Fuktbomb deluxe! Så, vad kan vi göra för att hjälpa huden återfuktad och spänstig? Tillsätta hyaluronsyra såklart! Nedan kommer 5 tips på serum som innehåller hyaluronsyra – från budget till lyx.

5 serum med hyaluronsyra att klicka hem

  

L300 HYALURONIC RENEWAL ANTI AGE FACE SERUM

 

L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age Face Serum är ett ansiktsserum som ger en omedelbar fuktboost samt fyller i rynkor och fina linjer och ger en synligt jämnare och slätare hud. Innehåller effektiva hyaluronsyror som jobbar både på insidan och utsidan av huden för att ge fukt, fasthet och ett direkt lyft. Även hudens egen förmåga att producera och behålla hyaluronsyra stimuleras.

  

CLARINS DOUBLE SERUM JUMBO

 

Serum med flera funktioner! Innehåller hyaluronsyra som såklart återfuktar huden, men också nyponolja som syresätter, kiwi som tillför näring, organiskt grönt te som skyddar och survixyl som bidrar till cellförnyelsen. Hallå slät och återfuktad hud!

  

DEN VANLIGA HYALURONSYRA 2% + B5 30 ML

 En fuktgivande formula med ultra-ren, vegansk hyaluronsyra. Hyaluronsyra (HA) kan dra till sig upp till 1000 gånger dess vikt i vatten. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden den når. Formulan innehåller en kombination av HA av såväl låg, medel och hög molekylvikt, samt nästa generations HA polymerer. Tillsammans ingår HA-ingredienserna i en koncentration på 2% och kombinationen av dem ger återfuktning på djupet. Återfuktningen på hudytan förstärks ytterligare genom Vitamin B5.

 

ESTEE LAUDER AVANCERAD NATTREPARATION SYNKRONISERAD MULTI RECOVERY COMPLEX 


Applicera kvällstid och få effektiv cellförnyelse medan du sover. Har en omedelbar återfuktande och lystergivande effekt.  Advanced Night Repair har en markant effekt på de viktigaste ålderstecknen. Innehåller också hyaluronsyra, hudens ”fuktmagnet”, som hjälper till att bevara fukten i huden. Linjer och rynkor upplevs mindre markanta. Fler än 75 % av kvinnorna upplevde att deras hud såg yngre ut efter bara fyra veckor. Huden kändes återfuktad, starkare och smidigare. 82 % upplevde att deras hud omedelbart återfuktades. Huden såg yngre ut och strålade av lyster och hudtonen upplevdes jämnare. 83 % av kvinnorna upplevde att deras hud såg fräschare och mer utvilad ut efter bara fyra veckor. Patenterad till 2033 (!)

 

  

 

L300 INTENSIV FUKTSERUM

L300 Intensive Moisture Face Serum är ett intensivt återfuktande serum med karbamid och hyaluronsyra som slätar ut fina linjer och gör huden mjuk.

Resultatet är en len, spänstig och slät hud. Applicera på väl rengjort ansikte och hals och gärna i kombination med L300 Face Cream för torr eller normal hud. Oparfymerad.

 

 


gratis hudanalys

Logga in för bättre priser

 Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:Din produkt är tillagd

×
Startsidan