take over
take over
Academy
Natural
Därför bör du ändra din hudvårdsrutin när sommaren kommer
Därför bör du ändra din hudvårdsrutin när sommaren kommer

Därför bör du ändra din hudvårdsrutin när sommaren kommer

Nu knoppar det i träden och solen börjar värma. Efter nästan ett halvår av mörker är det ÄNTLIGEN dags att byta ut sin feta dagkräm mot en tunnare, kanske som också innehåller solskydd? Vi har som vanligt de bästa tipsen och produkterna till hur du gör dig och din hud redo för sommaren - bara det absolut bästa är bra nog för dig. 

Damma av vinterhuden med peeling

Vi hänger in vinterjackorna i förrådet och samma bör vi göra med vinterns feta dagkräm! Börja med att köra en effektiv peeling för att få bort gamla, matta hudceller och börja våren med en jämn och fin hud med lyster. Kanske ska du satsa på en enzympeeling istället för en kornpeeling? De nöter inte på huden i onödan men är minst lika effektiva! Vet du med dig att du har en väldigt tålig hud rekommenderar vi dig att satsa på en "trippel peeling" som innehåller både korn, syra OCH enzymer. Där snackar vi genomkörare! 

Tips!

Har du ont om tid? Satsa på "peel pads"! Du sveper en peel pad över ansiktet en gång om dagen - på ett kick. Fram med vårlystern nu!

hudvård våren

Enzympeeling

DERMALOGICA DAILY MICROFOLIANT 74G

Dermalogica Daily Microfoliant är en exfolierande rengöring som aktiveras vid kontakt med vatten. Produkten passar alla hudtyper, även den med acne och väldigt känslig hy.  Det risbaserade enzympulvret avlägsnar orenheter och döda hudceller samtidigt som den ger omedelbar synlig jämnhet och lyster.

KÖP HÄR

Tripple peeling

EXUVIANCE TRIPLE MICRODERMABRASION 75G

Exuviance Triple Microdermabrasion är en trippelverkande exfoliering som kombinerar kemisk och mekanisk exfoliering. Sammansättningen ger en intensiv effekt och lämnar huden smidig, klar med förnyad lyster.

 

KÖP NU

Peel padsPRIORI LCA SMART PEEL PADS 30 PADS

Priori LCA smart peel pads är högkoncentrerade multifunktionella AHA-peel pads som effektivt tar bort det yttersta lagret av döda hudceller och lämnar din hud ljusare och fräschare. Tillåter bättre absorption av efterkommande hudvårdsprodukter så att dina de kan fungera ännu " bättre och smartare". Tar bort smuts, orenheter, och döda hudceller.

KÖP HÄR
Byt kräm till våren

Det är viktigt att byta hudvård efter klimat då huden behöver olika hjälp beroende av yttre påfrestningar. I Norden har vi ett väldigt varierat klimat, det är torrt, fuktigt, varmt och kallt. Du byter jacka efter väder och vind eller hur? Vad tror du ditt ansikte behöver? 

Tips! Tänk på att skynda långsamt här. Byter vi bort vinterjackan för snabbt blir vi sjuka, precis samma är det med huden. Vill du ha hjälp med att hitta rätt produkter för just din hud? Gör vår digitala hudanalys!

TILL ANALYSEN

Såhär använder du serum

Använd gärna ett serum efter exfolieringen innan din fuktkräm, så att produkten går djupare ner i huden. Det här steget i hudvårdsrutinen är bra att anpassa efter säsong och byta ut produkter baserat på vad din hud behöver just nu. Under sommaren kan man behöva boosta huden med exempelvis C-vitamin och solskydd, medan på vintern så vill man ofta ha ett fylligare serum som fokuserar på att återfukta huden extra mycket.
EXUVIANCE CITRAFIRM FACE OIL 27 ML

Hudterapeutens bästa produkt i vår - EXUVIANCE CITRAFIRM FACE OIL 27 ML

KÖP DEN HÄR

 

Vilka är de bästa produkterna att använda för ansiktet just nu och varför?

Solen ligger fortfarande väldigt lågt här uppe i Norden men solskydd rekommenderas alltid i dagkräm, året om. Utöver det gäller det att fokusera på barriärskydd. När de skiftar varmt och kallt så mår cellerna väldigt dåligt. Huden spricker och fukten sipprar ut vilket gör det svårt att få den yttre fukten du applicerar att stanna. En ansiktsolja är fortfarande bra för lipiderna i huden att binda till sig fukten, likaså PHA.

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan