take over
take over
Academy
Det här kan superingrediensen niacinamid göra med din hud
Det här kan superingrediensen niacinamid göra med din hud

Det här kan superingrediensen niacinamid göra med din hud

Niacinamid är superingrediensen på allas läppar just nu - men varför? I denna artikel går vi igenom allt du behöver veta om niacinamid 

Kort om niacinamid

Niacinamid är en form av vitamin B3 som hyllas i skönhetsvärlden eftersom det bidrar till ökad lyster, mindre porer och finare hudtextur. Eftersom niacinamiden också verkar antiinflammatoriskt kan det lindra både irritation och uppkomsten av inflammerade porer. 
5 serum med niacinamid att klicka hem

  

DERMALOGICA AGE BRIGHT CLEARING SERUM

Aktivt 2-i-1-serum som både motverkar och behandlar orenheter och blemmor samtidigt som hudtonen blir märkbart jämnare och klarare. 3% niacinamid som tillsammans balanserar hudens naturliga mikroflora och ger en klarare, jämnare hud. Vit shiitakesvamp samarbetar effektivt tillsammans med niacinamid för att reducera hyperpigmenteringar.

 

THE ORDINARY NIACINAMIDE 10% + ZINC 1% 30 ML 


Högkoncentrerad formula med vitamin och mineral mot orenheter. Niacinamid (vitamin B3) har påvisad effekt för att minska intrycket av orenheter och tilltäpptheter. En 10%-ig koncentration av detta vitamin i kombination med zinksalt av pyrrolidon karboxylsyra (PCA) balanserar talgproduktionen.

 

  

AKADEMIKLINIKEN PURE ACTIVE SERUM

 Ett serum som passar perfekt till dig som har fet eller oren hy, solskadad och eller mogen hy. Verkar djuprengörande och utjämnande tack vare högt koncentrat på AHA-syra. Den höga dosen av AHA/BHA hjälper huden att avlägsna döda hudceller och tilltäpptheter samtidigt som cellförnyelsen påskyndas. 

  ADEMIKLINIKEN PURE LIFT SERUM 50 ML

Ett djupverkande serum med intensivt fuktgivande, cellstärkande och utslätande egenskaper. Med strukturförbättrande och vävnadsstimulerande peptider som skyddar och stödjer hudens kollagenstruktur samt stärker dess reparation och återhämtning. Med hjälp av Niacinamid och vitamin C motverkas solskador och angrepp från fria radikaler. Hyaluronsyra, peptider och saccarider optimerar återfuktningen på djupet och ger huden ett fylligare utseende. Hudidentiska ceramider verkar spänstgivande samt stärker barriärfunktionen och motverkar fuktförlust.

   LÖWENGRIP INSTANT GLOW SERUM DROPS

Ge din hud extra lyster med Instant Glow Serum Drops från Löwengrip som även minskar fina linjer och återfuktar djupgående. Serumet stimulerar cellförnyelsen och innehåller nicotinamide och niacinamide som gör att hudens kollagenproduktion stärks så att huden blir jämnare och spänstigare. Det innehåller även vårdande hyaluronsyra som är fuktbevarande och stärker upp hudens barriär mot dagens påfrestningar samt motverkar att utsatt hud åldras i förtid. Passar alla åldrar och hudtyper, även känslig hy.

 

 

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:Din produkt är tillagd

×
Startsidan