take over
take over
Academy
Natural
Lanza Healing Blonde
Lanza Healing Blonde
Lanza
Schampo & Balsam
Hårvård

Lanza Healing Blonde

Serien Lanza Healing Blonde är speciellt tillverkad för att hålla blont hår friskt, livfullt och glansigt. Perfekt för blondinen som fått ett torrare och mer livlöst hår. Preppa ditt blonda hår och gör det redo med Healing Blonde-serien redan innan solen tittar fram för mycket. Produkterna innehåller nämligen ett skydd, som förhindrar att håret skadas och blir matt och livlöst. 

 

Bright blonde shampoo

Detta schampo innehåller fullt UV-skydd, och verkar färgbevarande samtidigt som det avlägsnar föroreningar från dina strån. Den kombinationen känns unik. Det finns många detoxande produkter på marknaden som tar bort föroreningar, men också sliter på hårfärgen. Så himla bra att denna tar hänsyn till både och. Dessutom är den sulfat-, gluten-, paraben- och natriumkloridfri. 

KÖP HÄR

Bright blonde balsam

Ett utredande balsam som verkar återfuktande. Innehåller fullt uv-skydd, och stärker blont hår på nytt. Sulfat-, gluten- och parabenfritt. Färgbevarande. Applicera i fuktigt hår och låt sitta kvar i några minuter. Skölj sedan ur. Avsluta med att skölj håret med kallt vatten. Det gör att hårstråna sluter sig ytterligare, vilket i sin tur leder till att håret blir mindre frissigt. Du får dessutom renare hårbotten, eftersom porerna i botten stängs.

KÖP HÄR

Blonde rescue

Som grädde på moset använder du denna återuppbyggande leave-in produkt efter en härlig dusch med shampoo och balsam. Den innehåller cystinaminosyror som stärker ditt hår, fullt UV-skydd, värmeskydd upp till 260°C. Den förhindrar även, precis som de andra produkterna, att håret absorberar föroreningar så att håret blir matt och livlöst. Så fort jag läste om denna produkt köpte jag den. Och vet ni, jag älskar den. 

KÖP HÄR

Hur påverkas ett blont hår av föroreningar?

Både hud och hår utsätts dagligen för avgaser och föroreningar, solstrålar och andra påfrestningar. Blonda hår är oftast torrare (och mer skadade på grund av blekning) och blir likt en svamp som drar åt sig föroreningar och annat som gör ett blont hår missfärgat. Med andra ord kräver blonda hår mer för att hållas i schack, men vad går upp mot ett blont, krispigt hår?
Tips på hur du håller ett blont hår snyggt


1.   Använd rätt produkter.  Använd schampo/balsam/inpackning anpassade för blondiner.

2.   Detoxa håret regelbundet. Detoxa håret med ett djuprengörande schampo 1-2 gånger i månaden.

3.   Boosta med färgbomb. Boosta håret med en pigmenterad inpackning

4.   Fortsätt återfukta.  Jobba återfuktande för en längre hållbarhet av din snygga färg. Torrare hår drar åt sig mer smuts.

Produkterna

Som nämnt ovan är L’ANZA Healing Blonde speciellt framtaget för uppljusade och naturligt blonda hår. Produkterna både korrigerar skador och förhindrar att nya skador uppkommer. Är man naturligt blond kanske håret inte är lika skadat som om håret blekts ljust men själva absorptionen av föroreningar och annat syns mycket bättre i ett ljust hår. Dessa produkter ljusar upp ditt blonda hår, och ger ett matt hår tillbaka sin lyster igen. 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan