take over
take over
Academy
Natural
Locka håret som våra frisörer - två enkla midsommarfrisyrer!
Locka håret som våra frisörer - två enkla midsommarfrisyrer!

Två enkla midsommarfrisyrer - Locka håret som våra frisörer!

Midsommar är runt hörnet och det börjar bli dags att kika på vad man ska köra för frisyr. Är du en av dem som gillar det traditionella och kommer att ha en krans, eller kanske mer nytänkande och vill hitta på någon somrig frisyr utan krans? 

 I denna artikel visar vi hur du gör lockar som håller hela natten och funkar perfekt med krans över. Vi visar också hur du kan styla håret med enstaka blommor som du hittat i naturen. Fixa den perfekta nyårsfrisyren - steg för steg! 

Skapa hållbara lockar som är perfekta till kransen

midsommar

Vår magiska krans sponsrades av Amaryllis i Västerås. Kika in deras hemsida här.

 

steg ett

 

Steg 1

 Nu började vi med lockarna i torrt hår, men det bästa är att börja att bygga en stadig grund redan i fuktigt hår. REDKEN VOLUME GUTZ 10 är en fantastisk produkt att applicera i fuktigt hår, innan föning.

Applicera värmeskydd, REDKEN HEAT STYLING IRON SHAPE 11. Dela upp håret i sektioner och locka håret med plattången. Vår frisör Rebecca tipsar om att vända lockarna bort från ansiktet, alltså bakåt, på båda sidorna. Efter att du lockat klart varje sektion (rad med hår) så sprayar du lockarna nedifrån och upp med REDKEN TEXTURE WAX BLAST 10.REDKEN TEXTURE WAX BLAST 10 150 ML REDKEN HEAT STYLING IRON SHAPE 11 250 ML

Steg 2

 

När hela håret är lockat och sprayat nedifrån och upp är det dags för världens bästa volymprodukt - REDKEN TEXTURE POWDER GRIP 03. Det är ett volympuder som man "tutar" ut ur flaskan genom att trycka på den, och då fördelas volympudret i ett fint moln. Applicera över hela längderna. 

KÖP HÄR

steg 2

steg ett

Steg 3

 Nu är det dags att förvandla dockhåret till ett snyggt lockigt svall. Det gör du genom att borsta igenom håret med en bredtandad kam, lyft på överhåret och börja borsta igenom underhåret bak. Avsluta med överhåret bak och sedan gör du samma sak på sidorna. Var inte rädd att ta i! Har du använd de produkterna vi rekommenderat kommer locka hålla. Spraya med REDKEN TRIPLE TAKE 32 HAIRSPRAY.

REDKEN TRIPLE TAKE 32 HAIRSPRAY 300 ML

KÖP HÄR

Avsluta med att spraya på REDKEN FRIZZ DISMISS ANTI-STATIC OIL MIST, en magisk oljemist som förvandlar håret till silke. Klart!😍 

                   

Frisyr två

  

Steg 1

Börja på samma vis som ovan och gör lösa lockar med din plattång. Därefter gör du en waterfall braid med start från luggen och bak - tutorial på waterfall braid hittar du här.  

Steg 2

 

Fäst flätorna med hårnålar som matchar din hårfärg. 

 

BLACK LINE HÅRSPÄNNE BRUN/GULD

steg 2

steg ett

 

 

Steg 3

Plocka blommor du tycker om! Naturen är full av blomster som dessutom är gratis. Stick ner dem lite slarvigt bland flätorna. Klart!

Tips!

Spraya blommorna med hårspray så håller de sig fina längre.

 

Gillade du denna artikel rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan