take over
take over

 

Olaplex behandling hemma

Olaplex är världens mest omtalade mirakelprodukter de senaste åren då de har tagit hårvårdsmarknaden med storm. De två ledande forskarna Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawker ligger bakom vetenskapen av Olaplex och har gått till grunden med vad som orsakar livlöst, tunt hår. Olaplex är framtaget för att från grunden stärka håret från rötterna och koppla samman brustna svavelbindningar i hårstråna så att håret växer ut friskare och starkare.

Behöver jag Olaplex?

Olaplex är för dig som regelbundet färgar, använder någon typ av värmeverktyg eller gör andra typer av kemiska behandlingar. Även för dig som har längre naturligt hår kan det vara försvagat av yttre faktorer så som mycket vistelse ute i solen och därför må bra av en extra boost av Olaplex. Har du sönderblekt hår är detta med andra ord garanterat din nya bästa vän. Olaplex kan användas på alla olika längder och hårtyper, även lockigt hår.

Behandling hemma

Olaplex har tagit fram en drös olika produkter för att du som konsument enkelt ska kunna göra en behandling hemma, alternativt upprätthålla och bygga upp hårkvalitén mellan frisörbesöken. Detta gör att håret inte tar lika mycket skada vid kemiska behandlingar och färgen kommer dessutom att hålla längre. När håret har tagit skada av behandlingar och värmeverktyg under längre tid är det viktigt att använda sig av bra produkter och ge det tid och omsorg. Att därför köpa hem Olaplex produkter och behandla hemma kontinuerligt ger ett långvarigt friskt hår med salongskvalité varje dag. Här nedan kan du läsa om de olika produkterna och hur du använder dig av dom.

Olaplex no 3 användning

Olaplex Hair Perfector no 3 är en mycket omtyckt och populär produkt som används som hemmabehandling och kan rädda nästan vilket hår som helst. Olaplex no 3 fungerar som en förinpackning som appliceras i en generös mängd i rent fuktigt hår, gärna handdukstorkat hår. Låt verka i minst 10 minuter och tvätta sedan ur behandlingen med schampo och ett återfuktande balsam, gärna från Olaplex serien för bästa resultat. Denna behandling bör göras 1-2ggr/vecka.

Olaplex no 0

Olaplex no 0 är mirakelprodukten som reparerar ditt hår på en helt ny nivå. Produkten gör ditt hår hela tre gånger starkare och upp till 68% mer lagat. Applicera en generös mängd i torrt hår och låt sedan verka i 10 minuter. Tips! Applicera Olaplex no 3 efter 10 minuter och låt produkterna verka tillsammans i ytterligare 10 minuter för magiskt resultat. Skölj sedan ur med schampo och balsam.

Olaplex No 0 Intensive Bond Building Hair Treatment 155 ml
Academy
(Rek. Pris: 359 kr)
280 kr

Olaplex schampo och balsam

Olaplex no 4 och no 5 är ett väldoftande, drygt schampo och balsam med precis rätt mängd fukt och näring och innehåller dessutom den patenterade molekylen som återkopplar hårets svavelbindningar. Eliminerar frizz och skador och ger ett resultat av ett glansigare starkare hår. De fungerar mycket bra på alla olika hårtyper, likaväl behandlat eller torrt hår tack vare den ordentligt rika mängden fukt och näring produkten ger utan att tynga ner tunna fina hårstrån. Dessa kan användas dagligen men även efter en Olaplex no 3 behandling. Massera in no 4 schampo i blött hår och skölj ur, applicera därefter no 5 balsam i längderna och skölj ur.

Olaplex No 5 Bond Maintenance Balsam 250 ml
Academy
(Rek. Pris: 349 kr)
272 kr

Olaplex no 6

Olaplex no 6 Bond Smoother är en kräm du låter sitta i som stärker, reparerar, skyddar och eliminerar frizz på alla olika hårtyper. Olaplex no 6 återfuktar och mjukgör håret och förkortar dessutom föntiden samtidigt som det gör håret silkeslent. Fungerar lika bra att använda innan du fönar håret så som i torrt hår. Applicera krämen i håret och fördela från mitten och neråt ut i topparna för en perfekt finish.

Olaplex No 6 Bond Smoother 100 ml
Academy
(Rek. Pris: 349 kr)
272 kr

Olaplex no 7

Olaplex no 7 Bonding Oil är en mycket koncentrerad styling olja som ger en lätt känsla på håret samtidigt som dess formula stärker, reparerar och ger otroligt glans. No 7 innehåller även värmeskydd upp till 230 grader och är därför perfekt att applicera innan styling med värmeverktyg för skydd. Vänd flaskan upp och ner och tryck försiktigt ut önskad mängd på pekfingret och applicera i handdukstorkat eller torrt hår. Mängd beror på längd och tjockheten på ditt hår.

Olaplex No 7 Bonding Oil 30 ml
Academy
(Rek. Pris: 349 kr)
272 kr

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan