take over
take over

 

Såhär får du fina fötter till sommaren

Nu är det på tiden att ge fötterna lite extra kärlek! Sandaler, strandhäng och saltvatten i håret är runt hörnet och vad passar då bättre än fräscha fötter? Följ dessa 5 steg så har du sommarfräscha fötter på nolltid.


LA BRUKET 001 SALTBAD RINGBLOM APELSIN GERANIUM 450G

 

 

Steg 1 - Klipp, gör rent och mjuka upp

Börja din fotvårdsrutin med att klippa naglarna. Det är en fördel att använda en böjd sax för att komma åt kanterna lättare. Efter det är det dags att unna sig ett varmt fotbad. Häll i 50-100g av L:A Brukets saltbad som verkar avslappnande och mjukgörande. Kanske kan du börja läsa en bra bok under tiden?

KÖP NU

 

 

Steg 2 - skrubba, skrubba, skrubba

Smörj in fötterna med Mavalas skrubbkräm som verkar på förhårdnader och gör huden len. Innehåller mikro-partiklar av havsalger. Skrubba noga, kanske med skrubbhandskar?

 

KÖP HÄR

MAVALA SCRUBCREME FÖR FÖTTERNA 75ML

fina fötterBABYLISS PIMPSTEN NATURLIG

 

 

 

Steg 3 - Säg hejdå till förhårdnader

Nu är det dags att bli av med förhårdnader på hälar, trampdynor och tår. Fila bort förhårdnaderna med hjälp en bra fotfil. 

KÖP NU

 

Steg 4 - Återfukta

Avsluta kuren med att återfukta fötterna med hjälp av en rik fotkräm. Clarins foot beauty treatment cream är en fantastisk rik och vårdande fotkräm som absorberas snabbt och enkelt in i huden. Behåller huden återfuktad och mjuk samtidigt som den lugnar och ger näring till trötta fötter.

KÖP NU

CLARINS FOOT BEAUTY TREATMENT CREAM 125 ML
Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan