take over
take over
Academy
Natural
Tunt hår? Här är produkterna som gör ditt hår tjockare
Tunt hår? Här är produkterna som gör ditt hår tjockare

Tunt hår? Här är produkterna som gör ditt hår tjockare

Vi är nog många som drömmer om ett tjockt och fylligt svall, och som tur är finns det knep att ta till för att håret ska bli och se tjockare ut. Här är allt du behöver veta! 


Steg 1

Det första att se över om du vill ha tjockare hår är att se till så att du får i dig den näring håret behöver för att växa. Det finns en hel del kosttillskott på marknaden som innehåller de vitaminer håret behöver för att kunna växa sig starkt och friskt. Börja från insidan! 

 Steg 2

Stimulera hårbotten! Eftersom håret växer från hårsäckarna är det superviktigt att vårda och stimulera den. Satsa på en bottenskrubb för att avlägsna produktrester som kan samlas i hårsäckarna och täppa till. Det är också toppen för att ta bort döda hudceller och skorv. 

 

Tips! Tänk på att inte borsta håret när det är blött, det sliter.
Steg 3

Schampo och balsam för försvagat hår som lätt drabbas av håravfall på grund av brutna hårstrån. Den stärkande effekten hjälper till att göra hårstrået starkare och förbättra den naturliga motståndskraften för att minska risken för håravfall på grund av att hårstråna har brutits av.

Steg 4

Se till att boosta håret med fukt regelbundet. Det är mycket lättare för att torrt hår att gå av. Se också till att klippa dig regelbundet, för att motverka slitna, kluvna toppar som ofta är mycket tunnare längst ut. Kapar du dem ser håret mycket friskare och tjockare ut. Det sista men nästan viktigaste tipset vi har är att A L L T I D använda värmeskydd. En plattång blir ofta upp till 200 grader varm, vilket skadar vilket hår som helst. 

Produkterna för tjockare hår
 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan