take over
take over

 

Våga färga håret om och om igen med Kérastase Chroma Absolu

Att experimentera med hårfärg är ett enkelt och roligt sätt att uttrycka sig själv eller skapa en förändring i sin look. Men hårfärgning kan skada håret och göra det poröst, som gör att håret får svårt att bevara hårfärgen och sin glans. Kérastase Chroma Absolu är räddaren i nöden för färgbehandlat, sensibiliserat, poröst hår. Det är en komplett hårvårdsserie skapad för att reparera, färgbevara och ge näring till alla hårtyper. Med Chroma Absolu kan du fortsätta våga färga håret!

 

Vad händer när håret blir poröst?

Poröst hår innebär att hårets yttre skyddande lager, fjällskiktet, har lyft och separerats från hårstrået, vilket leder till att håret får svårt att bevara fukt. Hår som inte längre kan bevara fukt blir torrt, frissigt och saknar glans. Eftersom fjällskiktet inte kan skydda hårets inre lager så blir det också svårt att bevara hårfärgen.

  

Ingredienserna bakom Chroma Absolu

Produkterna i Chroma Absolu-serien är laddade med tre vårdande syror. Mjölksyra, som lätt exfolierar och förseglar hårets fjällskikt för att ge glans och minska friss. Aminosyror, vilka håret naturligt består av, går in till djupet av hårstråna för att stärka håret inifrån. Vinsyra, en antioxidant som skyddar håret från yttre påfrestningar och oxidativ stress. Dessa kraftfulla syror, tillsammans med den läkande och vårdande bladväxten centella asiatica, reparerar och skyddar håret inifrån och ut. Resultatet blir ett hår som är 96% starkare, 70% glansigare, med 77% mindre friss som orsakats av hårfärgning, samt ett hår som bevarar färgintensiteten med 92% efter 6 veckor. 

Gör såhär

  1. Schamponera håret med schampot, gärna två gånger
  2. Applicera inpackningen och låt sitta i minst 5 minuter
  3. Skölj ur inpackningen och avsluta med Fondant Cica Chroma
  4. Handdukstorka håret och applicera Soin Acide Chroma Gloss. Massera in i längderna i 1-2 minuter tills den flytande konsistensen förvandlas till en vit kräm, skölj sedan noggrant.
  5. Applicera Sérum Chroma Thermique för att skydda håret och dess färg från yttre påverkningar som värme, UV-strålning etc

 

Produkterna

 Bain Riche Chroma Respect
Ett rikt, näringsgivande schampo laddat med mjölksyra och centella asiatica som ger omedelbar mjukhet, glans, minskat friss och reparerar hårets
fjällskikt för att minska porositet och bevara färgintensitet. Särskilt skapat för medium till tjockt hår.

Bain Chroma Respect
Ett mycket fuktgivande, milt schampo gjort för fint till medium hår. Det är berikat med aminosyror och centella asiatica, som mjukgör och bygger upp håret på djupet. Håret bevarar färgens intensitet bättre samt blir återfuktat och hälsosamt utan att tyngas ner.

Fondant Cica Chroma
Ett kraftfullt och lätt balsam som når djupet av hårfibrerna och mjukgör dess fjällskikt för att minska porositet, reparera och stärka skadat hår inifrån och ut. Håret blir återfuktat, mjukt och får en glansigare färg som håller längre.

Masque Chroma Filler
En rik inpackning som behandlar poröst hår. Denna formula berikad med aminosyror och centella asiatica har förmågan att gå djupt in i hårstråna för att stärka håret inifrån och minska porositet.

Sérum Chroma Thermique
Ett mångsidigt leave-in-serum som tack vare mjölksyra, centella asiatica och aminosyror skyddar håret och dess färg från yttre påverkningar som värme, UV-strålning, luftfuktighet och oxidativ stress.

Soin Acide Chroma Gloss
En glansgivande hårbehandling på salongsnivå! Mjölksyran i Soin Acide Chroma Gloss förseglar hårets fjällskikt och avlägsnar skonsamt smuts och orenheter som ger håret ett matt utseende. Resultatet blir ett dramatiskt glansigare hår. 

Köp serien här

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan