take over
take over

 

Våra bästa hacks du bara måste känna till om du har lockigt hår

Vi går mot kallare tider och alla med lockigt hår vet nog vad det kan innebära för håret - torra frissiga lockar. Med nya serien Healing Curls från Lanza kommer lockarna att se bättre ut än någonsin! Här är allt du behöver veta. 

Lanza Healing Curls

Lockigt hår kräver lite extra omsorg och fukt för att behålla sin lyster och elasticitet. Det är inte alltid en enkel uppgift, men med rätt produkter och tekniker kan du få fantastiskt lockigt hår. Med L’ANZAs exklusiva reparerande teknologi, levererar Healing Curls alla nödvändiga ingredienser för att ge lockarna nytt liv igen. Varje produkt innehåller L’ANZAs nya växtprotein som förstärker fiberstyrkan och tjockleken för att öka spänst och studs. Vegan Butter Complex berikar med fuktrikt växtsmör till torra, lockiga hår samtidigt som det reder ut, motverkar friss och definierar på ett effektivt sätt. Healing Curls tillför en mängd fördelar för att ge de mest hälsosamma lockarna.

 

Curl Whirl

Definierar omedelbart lockar och vågor med mjukt, följsamt stöd. Ger lättviktig fukt och glansig lyster. Jämnar ut fjällskiktet för att stoppa friss och flygigt hår. Framhäver lockmönster med perfekt anpassade fibrer.

TILL PRODUKTEN

 

Curl Flex

Curl Flex Memory Gelger ett starkt, långvarigt elastiskt grepp med flexibel lockkontroll. Formar distinkta våg- och lockmönster. Ökar fjädrande och studs samtidigt som lockminnet stärks. Tar fram lockar utan produktrester, som inte känns stela, klibbiga eller krispiga.

TILL PRODUKTEN 

 

Curl Boost

Förstärker lockarna genom att omedelbart öka fjädrande och studs.Ger förbättrat grepp, beröringsbar volym och böjligt stöd. Ger textur och definition. Återupplivar naturliga lock- och vågmönster.

TILL PRODUKTEN 

 

Curl Therapy

Lättviktig produkt som reder ut, vårdar och skyddar samtidigt som den återfuktar. Leave-in balsam som stärker håret för att förhindra brutna hårstrån. Ger en hälsosam grund för att förbereda håret innan styling och skapar hanterbara, glänsande och friska lockar. Skyddar lockar från färgblekning, värme, UV och miljöpåverkan.

TILL PRODUKTEN 

 

Butter Shampoo

Innehåller nytt ytaktivt mikrolödder med finare skum för en extra reparerande rengöring. Ger ett krämigt lödder som försiktigt tar bort orenheter utan att störa hårets lipidnivå. Djupt återfuktande lockrengöring med botaniska smör. Banbrytande, sulfatfri formula gör håret uppfräschat. Ger en hälsosam glans med väldefinierade, frissfria lockar.

TILL PRODUKTEN 

 

Butter Conditioner

Antifuktformula låser ner fjällskiktet för att stoppa friss. Återfuktar torra, lockiga hår och gör lockarna sammetsmjuka med frisk glans. Reder ut genom att omedelbart jämna ut fiberytan. Stärker för att förhindra brutna hårstrån.

TILL PRODUKTEN 
5 hacks för dig med lockigt hår

  1. Först och främst, se till att fukta och nära håret med en leave-in balsam eller en närande olja. Detta gör håret mjukt och lättare att reda ut. 
  2. Föna inte håret torrt. Låt det lufttorka för att inte skapa fler tovor och mer friss.
  3. Kokosolja innan dusch! Massera in rejält med kokosolja i topparna innan du tvättar det med schampo. Det hjälper till att skydda topparna från schampo, som lätt torkar ut annars = mer friss.
  4. Sov med fläta. Det gör så att du slipper få tovor under natten.
  5. Skippa frottéhandduken, det kan slita enormt mycket på ett blött lockigt hår. Använd dig av en gammal t-shirt istället och krama ur vattnet ur håret.Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan