take over
take over
Academy
Natural
Våra bästa sommartips
Våra bästa sommartips

Våra bästa sommartips

Hudvård på sommaren - vad bör man tänka på? Stark sol, saltvatten och svett har, som vi alla vet, påverkan på vår hud. I denna artikel delar vi med oss av våra bästa hudvårdstips för att ha en välmående hud i värmen!
1. Få lyster med exfoliering

Peela huden på morgonen innan du applicerar toner, dagkräm, solskydd & makeup. Det reducerar hudceller som gör huden gråfaskig. Dessutom gör exfoliering att porerna inte blir tilltäppta, vilket gör att du får bättre effekt av både hudvård och makeup.

Produktrekommendation: Dermalogica Daily MicrofoliantDermalogica Hydro Masque Exfoliant, Dermalogica Skin Resurfacing Cleanser

Dermalogica Daily Microfoliant
Academy
Dermalogica

Daily Microfoliant

fr. 146 kr

2. Boosta huden med fukt

Snåla inte med fukt i sommar! Boosta hudens fukthalt med hjälp av intensiva masker minst en gång i veckan. Applicera djupverkande serum under din dagkräm varje dag, och komplettera med en uppfriskande fuktspray lite då och då under dagen. Så skönt i värmen!

Produktrekommendation: Dermalogica Skin Hydrating MasqueDermalogica Phyto Replenish OilDermalogica Skin Hydrating Booster, Dermalogica Antioxidant Hydramist

Dermalogica Skin Hydrating Masque 75 ml
Academy
(Rek. Pris: 495 kr)
366 kr

3. Drick vatten

Sommarens värme och att vi är ute mycket gör att vi lätt blir uttorkade. Utöver att uttorkning ger oss huvudvärk och yrsel påverkar det också hud och hår negativt. Drick gärna två liter vatten om dagen på sommaren, så att toxiner kan spolas ur huden ordentligt.

Produktrekommendation: Vanligt vatten

Dermalogica Antioxidant Hydramist
Academy
Dermalogica

Antioxidant Hydramist

fr. 128 kr
4. Motverka solskador

Solen står för ungefär 80% av hudens åldrande. Oavsett om du bränt dig eller inte så orsakar UV-strålarna ojämn hudstruktur, rynkor och bruna fläckar. Överös huden med ingredienser som minskar åldrande och skyddar mot UV-strålar.

Produktrekommendation: Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque, Dermalogica Biolumin C Serum

 

Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque 75 ml
Academy
(Rek. Pris: 650 kr)
455 krGillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan