COSTA AZZURRA PARFUME

EN NY INTENSITET 

EN FLYKT IN I DE HEDONISTISKA NJUTNINGARNA AV MEDELSHAVET,
DENNA DOFT FÖRDJUPAR DEN ORIGINELLA DOFTEN MED
FÖRSTÄRKTA TRÄSLAG OCH AROMATISKA INSLAG.

COSTA AZZURRA

COSTA AZZURRA ÅTERKALLAR LÄTTHETEN FRÅN EN MEDELSHAVSRESA
MED EN BLANDNING AV LJUS CITRUS OCH STRANDLUFT.
DENNA FRÄSKA, UPPFRISKNANDE DOFT KONTRASTERAR DE DJUPA SKOGEN
OCH VARMA AMBERNA I COSTA AZZURRA.

Tom Fords COSTA AZZURRA

Costa Azzurra, en del av Tom Fords signaturkollektion, är en hyllning till den naturliga skönheten och den sofistikerade stilen som är synonymt med märket. Denna artikel kommer att utforska denna unika doft, från dess historiska rötter till dess plats i dagens parfymvärld.

Historien bakom Costa Azzurra

Costa Azzurra är en aromatisk träig doft för både män och kvinnor, lanserad 2021. Den nya doften är en del av den nya Tom Ford Signature Line. Till skillnad från den ursprungliga Private Blend-utgåvan från 2014 skapad av Yann Vasnier, kommer denna nya doft med en okrediterad parfymör. Sedan 2018 har Tom Ford-företaget avvecklat sina mindre populära nisch Private Blend-parfymer och omfyllt dem i en designerlinje för att ge nytt liv åt dofterna. 


Tom Ford Costa Azzurra beskrivs i tre ord: GNISTRANDE - GRÖN - BEKANT. Den är en del av Signature Line som för närvarande består av fem andra dofter: Ombré Leather, Ombre Leather Parfum, Beau De Jour Eau de Parfum, Metallique och Costa Azzurra Parfum. 

Doftfamiljen Costa Azzurra

Costa Azzurra är en doftfamilj som verkligen står ut från mängden. Dessa parfymer är inte för den blygsamma eller osäkra. De är för män som är självsäkra, sofistikerade och inte rädda för att göra ett intryck. De är för män som vet vad de vill ha och inte är rädda för att gå efter det.

Dessa parfymer är djärva, men aldrig överväldigande. De är intensiva, men aldrig överdrivna. De är eleganta, men aldrig pretentiösa. De är, helt enkelt, en perfekt balans av allt som gör en parfym stor.

Costa Azzurra dofterna är som bäst under sommaren, men de kan också bäras under andra årstider för att ge en extra touch av elegans och sofistikation. De är perfekta för speciella tillfällen, men de är också tillräckligt mångsidiga för att bäras varje dag.

 

Varje doft i Costa Azzurra familjen har sin egen unika karaktär, men alla delar de samma grundläggande DNA. De är alla baserade på en blandning av träiga och marina noter, vilket ger dem en djup, rik och komplex doftprofil.

Exempelbild

COSTA AZZURRA
PARFUM

Costa Azzurra Parfume är en doft som är lika sofistikerad som den är sensuell. Den öppnar med toppnoter av citrus, cypress och myrten, vilket ger den en initial friskhet. Hjärtnoterna av lavendel och mandel ger en mjukhet till doften, medan basnoterna av trä, ambra och vanilj ger den ett djup och en varaktighet som gör att doften varar hela dagen. Denna parfym är perfekt för den moderna mannen som vill ha en doft som är lika sofistikerad som han är.

Exempelbild

COSTA AZZURRA
EAU DE PARFUME

Costa Azzurra Eau de Parfum är en doft som är lika djup som den är fräsch. Den öppnar med toppnoter av citrus, cypress och myrten, vilket ger den en initial friskhet. Hjärtnoterna av lavendel och mandel ger en mjukhet till doften, medan basnoterna av trä, ambra och vanilj ger den ett djup och en varaktighet som gör att doften varar hela dagen