take over
take over
Academy
Natural
Evelina testar Maria Nila Colour Refresh
Evelina testar Maria Nila Colour Refresh

Maria Nila Colour Refresh

Från att ha behandlat sönder håret i mina tonår har jag varit rädd för att mixtra själv, och kör alltid ett säkert kort när jag går till frisören. För ett tag sedan färgade en kollega till mig sitt hår orange, och det blev så galet snyggt! Och coolt. Feg som jag är tänkte jag att jag såklart aldrig skulle våga, just på grund av vägen tillbaka från orangehårig till en kall blond nyans.

Men! För ett par dagar sedan fick jag ett plötsligt infall om att få en unik, höstig färg till mitt hår, samtidigt som jag slog ett extra öga på Maria Nilas färgbomber. De vårdar håret och boostar håret med tillfälliga pigment som tvättas ur helt eftertid. Efter att ha googlat runt efter före och efterbilder fastnade jag för nyansen 9.34 Peach – en persikofärgad, ganska mild orange nyans och bestämde mig för att prova.

Resultat före av Maria Nila colour refresh 9.34 peachJag använde mig av de tillhörande plasthandskarna och applicerade lite av produkten i fuktigt hår tillsammans med balsam, för att inte få en för stark nyans.  Efter att ha låtit den sitta i 10 minuter sköljde jag ur, men ytterst lite hade hänt. Jag provade då att applicera en riklig mängd produkt, utan balsam, i torrt hår som jag lät sitta i nästan en timme. Över satte jag en plastpåse för att det skulle hållas fuktigt och gå in ordentligt. Denna gång bet den ordentligt, och jag blev SÅ NÖJD.

Resultat efter av Maria Nila colour refresh 9.34 peach

 

Plus-listan

+ Perfekt att dämpa och nyansera solblekta blonda hår.

+ Perfekt att få prova en färg eller nyans innan man färgar permanent

+ Lämnar håret återfuktat och friskt

+ Finns i MASSOR av nyanser

+ Prisvärt!

 

Minus-listan

- Jag tyckte att flaskans form var lite jobbig. Det krävdes väldigt mycket produkt till mitt mellanlånga hår, och jag fick pumpa som bara den. En tub hade varit smidigare.

- När jag applicerade i fuktigt hår första gången upplevde jag det svårt att få en jämn fördelning, så den tog bara fläckvis.

Betyg


                                   Jag gjorde såhär:

Maria Nila Colour Refresh 300 ml
Natural
fr. 223 kr

GILLAGillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan