take over
take over

 

Hitta din nya skönhetsrutin med Sensai

Vad händer om du inte har en riktigt bra daglig rutin för ditt din hy? Du kommer inte få lika bra och effektiva resultat såklart! Med lyxiga produkter från Sensai har du allt du behöver för att forma din dagliga rutin vad gäller hudvård och smink. Allt för ett iögonfallande resultat varje dag!

Sensai

Sensai är det sofistikerade skönhetsmärket som inspirerats av den japanska skönheten, skönhet som bemästrats av japansk vetenskap. Genom sina produkter vill Sensai ta med dig till livsstilen av den japanska skönheten och få dig att uppleva de silkeslena resultaten som förknippas med Sensai.

 

Sensai's signaturingrediens 

Koishimaru Silk är silke som är känt för sin lätthet icg glänsande effekt. I Japans historia upptäckte man att silkvävare hade otroligt silkeslena händer och då upptäcktes silkets förmåga att framkalla hyaluronsyra som finns naturligt i huden. På den vägen kunde man få silkeslen hud och därför blev Koishimaru Silk en given ingrediens i produkter från Sensai.

Saknar du en daglig skönhetsrutin?

Vi vet att det kan vara svårt att sätta ihop det där skönhetspusslet. Vilka produkter ska du använda och vad behöver du egentligen? I Sensais sortiment hittar du produkter för alla steg i skönhetsrutinen som återfuktande ansiktskräm, bronzing gel, foundations och allt du kan tänka dig i sminkväg. Om du vill ha lyxiga produkter och vill pussla ihop en rutin som du vet ger resultat, ska du satsa på Sensai. 

Sensai Lotion Moist

Fukt! Det älskar din hud. Och kräver. När du rengjort ditt ansikte är Sensai Lotion Moist ett perfekt ansiktsvatten som återfuktar ditt ansikte på djupet och bidrar med en fräsch och len känsla. Ansiktsvattnet sätter grunden för efterföljande produkter och blir starten för en riktigt bra skönhetsrutin.

 

 

 

Sensai Bronzing Gel

Känn dig extra fräsch och bli solkysst med en färgad gel  som återfuktar huden på djupet. Den perfekta konsistensen omsluter din hud och lämnar ett silkeslent resultat, självklart innehållande Koishimaru Silk. Sensai Bronzing Gel är otroligt lätt att applicera och görs enkelt med fingrarna. Ett stort plus är att den skyddar mot UV-strålar, dämpar rodnad och passar alla hudtyper.

 

Sensai Cream Foundation

Hittar du aldrig rätt foundation? Sensai Cream foundation är den perfekta basen för din makeup, den kan även appliceras efter din bas för ett extra bra resultat. Den har flera fantastiska egenskaper som vårdande, fuktgivande anti-ageing, döljer mörka fläckar och löser ojämn hudton. Allt för en perfekt och silkeslen finish!

 

Sensai Cream Foundation

Sensai Highlighting Concealer, en magisk concealer som ger maximalt resultat genom att täcka ojämnheter, återfukta och ge lyster till huden samtidigt. Den här concealern vet minst sagt hur man multitaskar. Texturen är krämig men ändå lätt och fräsch, precis som en concealer ska vara. 

 

Din produkt är tillagd

×
Startsidan