take over
take over
L:a bruket
L:a bruket

L:a bruket

Om du söker produkter med design, funktion, kvalitet och naturliga ingredienser har du kommit rätt. L:a bruket är det företag som arbetar med naturen och produkterna är fyllda med naturliga läckerheter utan kemikalier. Välj ”the costal way of life” för en hälsosammare kropp och själ.

L:a Bruket grundades för att uppfylla den efterfrågan som finns på kombinationen av design, funktionalitet, kvalité och naturliga ingredienser. Varumärket jobbar endast med de bästa ingredienserna som naturen har att erbjuda för att uppfylla den funktion som efterfrågas och samtidigt ge inspiration. Oavsett vad som pågår i våra liv skall de egna stunderna vara en belöning och en förberedelse för dagen, menar L:a bruket.

Ett av L:a Brukets fanatastiska saltbad är Ringblom/Apelsin/Geranium som verkligen ger en spa-upplevelse hemma! Salt och sjögräs i kombination ger en hälsosam kur för både kropp och själ, energin återfås genom en nära relation till havet enligt L:a bruket. De kallar det för ”The Coastal Way of Life”.

La Bruket 001 Saltbad Ringblom Apelsin Geranium 450g
Natural
(Rek. Pris: 260 kr)
195 kr

L:a bruket hämtar sin inspiration bland annat ifrån ett spa i Varberg. De upplyser den helande kraften från kusten av speciellt salt, sjögräs och vatten. Från världen över har dessa tre nycklar varit väl omtalade och skall, enligt L:a bruket, ingå i basbehandlingarna sommar som vinter. Med dessa ingredienser i produkterna menar dem att inte bara efterfrågan uppfylls, utan de tillhör även kraven och livsstilen i det moderna livet.

”Coastal Way of Life” – L:a bruket

”Coastal way of life” är vad L:a bruket beskriver livsstilen och omgivningen som formats av rå sol, hårt regn, livlig vind och salt vatten. Dessa krafter från naturen går varken att tämja eller kontrollera men istället kan man hylla förhållandet till det, vilket L:a bruket har valt att göra. De anser att detta är ett val alla kan göra, livsstilen passar en enkel fiskare likaväl som en stressad stadsbo. Låt din hud fyllas med fukt efter ett lugnande saltbad med ett skyddande Body Butter med dofterna Vildros eller Bergamott/Patchouli. Produkterna omfamnar din hud och ger den en naturligt behandlande återfuktning.

La Bruket 126 Bodybutter Vildros 350g
Natural
(Rek. Pris: 420 kr)
315 kr

Begreppen naturlig, organisk, vegansk och giftfri kan vara svåra att definera och det finns ingen direkt standard för hur en produkt skall vara för att kunna definera sig inom dessa begrepp. L:a bruket har valt att vara helt raka och ärliga med ingredienserna som finns i deras produkter, eftersom de vill ge konsumenter trygghet. Företagets vision är att jobba så jordnära som möjligt och inte använda kemikalier enbart för resultatet. Naturen förändras och L:a bruket jobbar aktivt med att hitta nya kombinationer för deras hudvård. En av deras bästsäljare inom hudvård är ansiktskrämen Morot/Bergamott.

La Bruket 101 Ansiktscreme Rich Morot Bergamott 50 ml
Natural
Utförsäljning
Sista Chansen!
(Rek. Pris: 420 kr)
315 kr

Företagets syn på doft är att produkten ska ge en speciell aromatisk upplevelse. Upplevelsen kan vara renande, uppfriskande, inspirerande eller avslappnande beroende på vilken du väljer. Eftersom basen av produkterna innehåller endart naturliga ingredienser är dofterna kryddiga med örtiga noter. Dessa är inte heller utformade efter kön, utan personliga preferenser, vilket innebär att de passar alla.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan