take over
take over

 

Lyckas med sminket själv på sommarens bröllop - 5 tips

Ska du gifta dig i sommar och vill vara ute i god tid? Är du brudtärna eller bara en väldigt hängiven gäst? På den stora dagen vill du ha en sminkning som håller sig perfekt trots både värme och lyckotårar. Här kommer våra bästa tips för en lyckad sminkning för bruden och brudarna - som håller in på småtimmarna!

 

1. Grunda med hudvård

 

Är inte huden i toppskick så sitter inte sminket, så enkelt är det. Ge din hud lite extra kärlek dagen innan genom att peela bort döda hudceller. Lägg en bra ansiktsmask och boosta huden! Innan du börjar applicera sminket på bröllopsdagen - rengör ansiktet ordentligt och återfukta med serum och ansiktskräm.

Exuviance Detox Mud Mask är en härligt krämig ansiktsmask med aktivt kol, lera och NeoGlukosamin som tillsammans djuprengör, minimerar negativa effekter av föroreningar samt balanserar fet hud mycket effektivt

 

 

EXUVIANCE DETOX MUD MASK 100 ML

KÖP NU

 


 

2. Lägg extra krut på basen

En bra bas är A och O för en lyckad sminkning. Efter att du lagt en bra grund med hudvård så gäller det att fortsätta med en riktigt bra bas. Lägg en bra primer innan du applicerar din foundation för att få sminket att sitta längre. Har du tänkt att ha ögonskugga? Glöm då inte att applicera en ögonprimer under!

Elf Poreless Face Primer Förminskar porer, fina linjer och glans, för en vacker, airbrush-liknande look. Berikad med tea tree, A- och E-vitamin, för en åldersförebyggande och återuppbyggande effekt. Den här mångsidiga primern förvandlar ditt ansikte till en jämn, felfri bas för jämn applicering av smink och ett matt resultat som varar länge.


  

3. Ha rätt färg

 

Ta hjälp för att få exakt rätt nyans på både foundation och concealer. Se även till att anpassa produkter till vad du har för hudtyp för att få absolut bäst resultet!

Lancome teint idole ultra wear foundation är en heltäckande foundation har en hållbarhet på 24 timmar, vilket gör att du slipper bättra på sminket under dagen. Du får ett sammetsmatt resultat och strålande hud.

LANCOME TEINT IDOLE ULTRA WEAR FOUNDATION BEIGE FAUVE 026 30 ML

KÖP NU

 


LANCOME HYPNOSE DOLL EYES MASCARA WATERPROOF BLACK 01 6.5 ML

 
 
 
 

 

  

4. Vattenfasta produkter

 

Satsa på en vattenfast mascara (och en vattenfast primer) för att hålla sminket på plats trots ett par fallande tårar. Om bröllopet sker mitt i sommaren - satsa även på en vattenfast foundation för att hålla sminket trots att du svettas. 

Hypnose Doll Eyes lyfter och ger fylliga fransar med en lyxig och fantastisk volym. Den nya patenterade borsten gör det lätt att applicera mascaran samtidigt som varje frans får volym utan att tyngas ned. Med denna mascara får dina ögon en vacker och intensiv blick.


 

 

5. Byt ut pudret mot en setting spray

 

Har du en torr hy så satsa på en fixeringsspray istället för att sätta sminket med puder. Puder riskerar att ge en torr look om du redan har en torr hy. Har du däremot en oljig hy så är det en bra idé att sätta sminket med puder.

Elf Makeup Mist & Set är en nermattande makeup mist som ger både fukt och uppfräschning. Produkten är speciellt framtagen för att återfukta och fixera sminket.

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan