take over
take over

 

Redken Blondage High Bright - som ljusar upp håret!

Upplever du som blonderar håret eller är naturligt blond att ditt hår lätt förlorar sin ljushet och lyster? Detta behöver inte längre vara ett bekymmer, Redkens nya hårvårdsserie Blondage High Bright är skapad för att återställa och bevara hårets lyster och ljushet mellan salongsbesöken!

Varför tappar blont hår sin ljushet och lyster?

Det finns många faktorer som kan bidra till att blont hår tappar sin ljushet och lyster. Produktrester kan skapa ett lager av beläggningar som hindrar hårets naturliga oljor att nå och ge näring till hårstråna. Dessa naturliga oljor behövs för att bibehålla ett hälsosamt hår, och utan dem kan håret se matt och livlöst ut.

Hårt vatten är rikt på mineralerna kalcium och magnesium. Dessa kan skapa beläggningar på håret vilket gör att det får en mörkare, matt ton. Även föroreningar från luften kan byggas upp på håret och hindra hårets lyster från att kika fram.

UV-strålar är extra tärande på blonderat hår, på grund av alla kemikalier som krävs för att blondera ett hår. Solen riskerar därmed att göra blont hår både torrare och förändra färgen.

Överdriven användning av värmeverktyg, särskilt utan värmeskydd, kan skada håret och leda till att det blir poröst, vilket gör att håret förlorar sin glans och får svårt att bevara sin färg.

Med alla dessa utmaningar som blont hår står inför, så är det inte svårt att förstå att det kan vara komplicerat att behålla ett glansigt, ljust hår. Det är just därför Redken skapat Blondage High Bright, en hårvårdsserie som är särskilt skapat för de med blont hår som vill återskapa och bevara dess ljushet och lyster.


 

Blondage High Bright-systemet

Blondage High Bright är ett trepartssystem som består av schampo, balsam och en förbehandling. Systemets magi finns i formuleringen av Redkens Brightening Care Complex och C-vitamin, som tillsammans rengör, klargör och ljusar upp håret efter bara en användning, samt lämnar håret välvårdat och glänsande med minskad porositet. Produkterna kan användas till alla typer av blont hår, allt från färgat, slingat till naturligt blont.

Blondage High Bright Treatment
Detta förbehandlingsspray är laddat med Brightening Care Complex, C-vitamin samt ett kelatbildande medel som effektivt klargör håret från föroreningar i förberedelse för schamponering.

Blondage High Bright Shampoo
Detta schampo tvättar effektivt bort produktrester, orenheter och föroreningar samt ljusar upp håret efter bara en användning tack vare C-vitamin och Brightening Care Complex. Håret lämnas ljusare, rent och mjukt.

Blondage High Bright Conditioner
Detta balsam är det sista steget i Blondage High Bright-systemet. Precis som de andra produkterna i serien innehåller balsamet Brightening Care Complex och C-vitamin för att omedelbart ljusa upp håret. Balsamet skapar en jämn finish till rutinen och har en lätt icke-uttorkande formula. Resultatet är ett ljusare hår som känns mjukt, glansigt och återfuktat.

 

Gör så här:

1. Spraya Blondage High Bright i Pre-Shampoo Treatment i blött hår före schamponering. Låt sitta i 5-10 minuter. Skölj inte ur.

2. Applicera Blondage High Bright Shampoo i blött hår, massera in för att skapa ett lödder och skölj ur.

3. Applicera därefter Blondage High Bright Conditioner från längderna till topparna och fördela i håret. Skölj ur.

4. Använd trepartssystemet fram tills önskad ljusstyrka är uppnådd. Fortsätt därefter att använda endast Blondage High Bright schampo och balsam eller ersätt dessa med din favoritduo från Redken.

 

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan