take over
take over

 

Armani Sì Passione – A fragrance born of passion

Sì familjen har sedan länge varit älskad av många för dess feminina, eleganta och oemotståndliga noter. Nu har deras nyaste familjemedlem tagit marknaden med storm, Sì Passione som speglar passion, självständighet och elegans ”A fragrance born of passion”.

1975 skapade Giorgio Armani med lite hjälp från hans partner och vän Sergio Galeotti det världskända företaget som skulle ta världen med storm. De första produkterna som tillverkades var kläder i både herr och damkollektioner. Det var inte förrän lite senare utbudet ökade med strumpor, bälten, slipsar, skor, väskor samt dofter licensierade av L’oreal.

I december 2017 lanserade Armani en ny utgåva av Sì doften från 2013, Sì Passione som representeras av Hollywood stjärnan Cate Blanchett. Den nya doften skapades av fransyskan Julie Massé och är en doft som förmedlar en stark känsla av mod, styrka, femininitet och frihet. Doften har en intensiv styrka som får den självsäkra kvinnan att våga säga ja – Sì.

Sì Passione är det senaste inskottet i Sì familjen fast med en ny känsla, ny femininitet, en ny personlighet. En ny passion. Doften öppnar upp med björnbär, fräscha päron och kryddig rosa peppar. Doftens blommiga hjärta består av oemotståndliga helitrop samt feminin jasmin och vanilj som ger en intensiv och sensuell touch. Det perfekta valet för den eleganta och passionerade kvinnan!

Giorgio Armani Si Passione EdP
Premium
Giorgio Armani

Si Passione EdP

fr. 705 kr

”The power of red”

Den energiska och röda nyansen symboliserar passion och vitalitet, precis som Sì Passiones karaktär och utstrålning i både doftnoterna och flaskans form. Doften skyddas av den klassiska formen för Sì familjen som är både stilren och elegant. Den gyllne ringen som pryder flaskhalsen är en symbol som speglar tidlöshet, medan den svarta tårdroppen till lock ger en elegant touch som även binder samman Sì Passione med de andra Sì dofterna.

”En oemotståndlig kombination av elegans, styrka och självständighet” – Giorgio Armani

Sì familjen:

Den första doften från Sì familjen ”Sì EdP” kom till 2013 och har sedan lanseringen blivit älskad världen över med sin feminina och eleganta doft som är svår att stå emot. Strax efter lanserades Sì EdT och Sì intense. Det senaste tillskottet, Sì Passione är redan en favorit hos många, precis som de andra dofterna från Sì familjen.

Sì EdT
Giorgio Armani Sì EdT är en romantisk, energisk, ungdomlig och fräsch doft som är svår att inte älska. Personen som bär denna utstrålar självständighet, lycka, lätthet och livsglädje! Doften har en perfekt kombination av fruktighet och blommiga noter från bland annat svartvinbär, jasmin och vanilj. Det självklara valet för den romantiska och eleganta kvinnan!

kr

Sì Intense EdP:
Sì Intense Edp är en mer intensiv tolkning av Sì EdP. Precis som Sì EdP är denna elegant och ljuvlig med fantastiska noter som känns underbart när den kommer i kontakt med huden. Toppnoterna består av svartvinbär, bergamott och mandarin som ger en mystisk och lockande känsla som sedan går över till ett blommigt hjärta av jasmin och ros. Till sist i basen finner vi noter av vanilj, trä och patchouli.

Giorgio Armani Si Intense EdP
Premium
Giorgio Armani

Si Intense EdP

fr. 683 kr

Din produkt är tillagd

×
Startsidan