Topp 5 parfymer för den självsäkra personligheten 

Kan man köpa självsäkerhet på flaska? Det tror vi! Genom att välja en lagom intensiv parfym med inslag av exempelvis amber och trä kommer dit självförtroende skjuta i höjden. Nedan har vi listat 5 olika parfymer med jordnära doftnoter som kommer stärka din personlighet.

Besök vår TikTok för mer tips på hur du löser dina skönhetsproblem!

Till TikTok

HUGO BOSS ALIVE INTENSE EDP 80ML

Med denna kraftfulla damparfymen kommer din självkänsla skjuta i höjden! Oemotståndlig är det rätta ordet för den här fruktiga och träiga parfymen. En doft som kommer spegla någon som tar risker och gillar utmaningar - hallon och dess bas av vetiver blir självsäkerhet och positiv energi!

DOLCE & GABBANA K BY DOLCE & GABBANA EDP 100ML

Intensiv och unik - något som boostar självkänslan! Det är precis vad som beskriver den här parfymen för honom, med en explosion av citrus som följs av kryddig intensitet av kardemumma och het pimentoesssens skapas en intim kombo för den moderna mannen. Noter av fikonmjölk och utsökt lavendel skapar en söt touch som pricken över i:et!

Inga produkter hittades

ARIANA GRANDE GOD IS WOMAN EDP 100ML 

Som Ariana Grande skulle sagt det - God is woman! Den här lyxiga parfymen passar perfekt för dig som vill ha en sensorisk och mjuk doft som samtidigt skapar starkt självförtroende. Saftigt päron och ambrette utvecklas till ett sensuellt och blommigt hjärta av turkiskt rosenblad och orris. Slutligen utvecklas doften till en värmande blandning av madagaskarvanilj och krämigt cederträ. Dessutom är den vegansk och cruelty-free!

PACO RABANNE ONE MILLION EDT SPRAY 100ML

En doft som blivit känd över hela världen i förpackning av en guldtacka - har vi här en parfym som utstrålar både lyx och självförtroende. Noter av grapefrukt, blodmandarin, mynta, ros, kanel, läder och amber passar varje man som vill ha det lilla extra. Med den här parfymen känns allt möjligt!

GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO ABSOLU EDP 75 ML

Acqua di gio absolu förmedlar inre styrka och frihet vilket förmedlas i fusionen mellan vatten och trä i den här herrparfymen. Med hjälp av marina noter och toner av patchouli skapas en underbar doft som gör att detta kan bli din perfekta signaturdoft!

Inga produkter hittades

Läs relaterade artiklar: