take over
take over

 

Färska vinternyheter - Alla nya produkter som släpps i januari 2022

Nytt år innebär nya lanseringar av produkter - så himla kul! Redan i januari har vi 6 heta produkter som lanserats. Kläm och känn på det absolut senaste inom skönhet med oss!

Biotherm Blue Pro-Retinol Cream 50ml

BIOTHERM BLUE PRO RETINOL MULTI CORRECT CREAM

 

En fuktgivande dagcreme som hjälper till att reducera pigmentfläckar, fina linjer och rynkor. Cremen tillför fukt och fyllighet till huden, samtidigt som huden blir smidigare, sundare och fräschare med förnyad lyster.

KÖP HÄR

 

Pro Retinol Serum

BIOTHERM HOMME FORCE SUPREME BLUE PRO RETINOL SERUM

 

Ett koncentrerat serum som motverkar synliga tecken på åldrande hos män från 40+. Gör huden mer enhetlig med naturlig lyster. Används varje dag efter rengöring och rakning, före dagkräm. 

KÖP HÄR

 

Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green

Black Opium Eau de Parfum Illicit Green är för kvinnan som låter sinnena visa vägen, som bjuder in till en festlig och väldoftande värld med grönt neonljus. Den nya doften har en experimentell och energigivande doftnot med hemliga ingredienser som blandas med Black Opiums signaturackord med djärva och unikt sammansatta ingredienser. En energigivande shot av svart kaffe samsas med saftig, grön mandarin och krämigt fikon skapar en beroendeframkallande och spännande dos adrenalin. Skandalöst grön – lika grön som den kryddiga och pulserande doften inuti. Energigivande, högljudd och fräsch. 

KÖP NU

 

Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum Illicit Green

Viktor & rolf flowerbomb ruby orchid

 

Emporio Armani Stronger With You Only Eau de Toilette

Upptäck Emporio Armani STRONGER WITH YOU ONLY: en ny energigivande och sensuell doft för män, inspirerad av styrkan i att vara två. En dynamisk fougere-doft med kryddiga noter som kombinerar energisk styrka med en fräscht sprudlande signaturnot. Doften öppnar med noter av ljus och frisk grapefruktolja. 

KÖP NU

   

Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid

Inspirerad av burleskens teatraliska tradition introducerar Viktor&Rolf ett nytt sensuellt tillskott till FLOWERBOMB-doftfamiljen: Flowerbomb Ruby Orchid. Det är en magnetisk och erotisk doft: En doft som passar en femme fatale. Självsäker, men ändå glamorös och bara lite provocerande, hon äger showen.

Emporio Armani Stronger With You Only Eau de Toilette

REDKEN AMINO MINT SHAMPOO 300 ML

 

 REDKEN AMINO MINT SHAMPOO 300 ML

bekämpar fet hårbotten och lämnar hår och hårbotten omedelbart uppfräschad, kyld och rengjort. Formeln med mynta och aminosyrakomplex hjälper till att rengöra fet hårbotten och återfukta hårets längder. Det gör att hårbotten känns fräscht och ser rent ut. Denna rengöring ger en kylande känsla till hårbotten och balanserar hårets pH-värde, för alla hårtyper och texturer.

KÖP HÄR

REDKEN AMINO MINT SHAMPOO 300 ML

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan