take over
take over

 

GHD Unplugged - äntligen en sladdlös plattång

Hur länge har man inte drömt om en sladdlös plattång? Förstå att kunna gå direkt från gymmet till dejten, eller från kontoret till festen. Äntligen säger vi bara, ghd presenterar en lösning till våra problem. ghd unplugged är en bärbar plattång som kan följa dig var du än går.

GHD UNPLUGGED

ghd unplugged 

Ja det är sant! Nu kan du äntligen styla håret vart du än går! Och nej, du behöver aldrig mer kompromissa med ditt hårs kvalitet eller din stil. Denna sladdlösa plattång är lika effektiv som en vanlig plattång. Detta tack vare den otroliga hybrid-co-litium-teknologi med ett avancerat och hållbart litiumjonbatteri kan ghd unplugged-plattången laddas på bara 2 timmar för enkel styling när du är på språng.

Ghd Unplugged Hair Straightener In Matte Black
Premium
(Rek. Pris: 3 499 kr)
2 449 kr
Ghd Unplugged Hair Straightener In Matte White
Premium
(Rek. Pris: 3 499 kr)
2 449 kr
GHD UNPLUGGED

Dual-zone-teknologi

 

Plattången erbjuder samma garanterade prestanda som alla ghd-verktyg. Givetvis har tången även samma fantastiska Dual-zone-teknologi. För dig som inte känner till tekniken så har ghd-verktygen specialanpassade keramiska plattor som reglerar stylingtemperaturen och lämnar håret med ett stilsäkert och mjukt resultat.

 

Kom ihåg att skydda ditt hår

När du stylar håret är det viktigt att du skyddar håret med en värmeprodukt. Värmeskyddet är A och O när du använder dig av stylingverktyg. Det spelar ingen roll om du använder värmespray, olja, mousse eller cream, bara den skyddar. Dela upp håret i partier och applicera värmeskyddet rikligt. Detta kommer att hjälpa dig att motverka slitage på håret.

Visste du att temperaturen på ditt stylingverktyg påverkar slitaget på håret? Håll alltid så låg värme som möjligt. ghd unplugged-plattången säkrar den bästa möjliga stylingtemperaturen, vilket är på 185 °C. Du behöver inte extrem värme för ett glansfullt resultat.

Ladda din plattång vart som helst

Hur många gånger har man inte stressat över att hitta ett uttag för att kunna styla håret? Med denna kompakta design kan laddningen ske via vanliga eluttaget med en USB-C-laddare. Du kan även ladda i bilen på väg till middagen eller varför inte via laptopen. Med upp till 20 minuters kontinuerlig stylingtid*, ett lyxigt resefodral och flygvänlig teknik, kan du ta med dig din nya stylinghjälte vart som helst.

*Exakt drifttid beror på ditt hår och dina stylingvanor

GHD UNPLUGGED 

 Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan