take over
take over

 

Prisvinnande plattången är bättre än någonsin - Säg hej till nya ghd Original Styler V

Nu när våren närmar sig så längtar nog många av oss att ta av vintermössan och visa upp ett vackert stylat hår! Med GHD's senaste lansering kan du välkomna våren på bästa sätt, plattången Original Styler V är ett kraftfullt tillskott bland GHD's prisvinnande värmeverktyg. Den är en uppgradering av stylingfavoriten Original Styler IV, och kan tack vare sina rundade kanter effektivt skapa allt från rakt, vågigt till lockigt hår, med ett glansigt salongsresultat.  
 

GHD ORIGINAL STYLER V

 
Plattångens keramiska plattor är utrustade med nästa generations Single Zone-teknologi som försäkrar jämnt fördelad värme, för ett perfekt resultat vid varje användning. Den värms upp på endast 30 sekunder till optimala 185°C, en värme som ger det effektivaste resultatet utan att ge skador på håret. 

GHD NEW AND IMPROVED ORIGINAL STYLER

 

GHD ORIGINAL STYLER V

 
De keramiska plattorna är så kallade flytande plattor, vilket innebär att de är flexibla och därmed kan följa håret lättare under stylingen, för att undvika att håret fastnar eller trasslar till sig. Flexibiliteten i de två flytande plattorna gör också att de kan komma närmare varandra än fasta plattor, vilket gör att den optimala värmen tillförs längs med hela håret.

Spiralkabeln på plattången är hela 2,7 meter och med universalspänning så kan du bekvämt använda den var än i världen du befinner dig. Du behöver heller aldrig mer oroa dig att du stängt av plattången när du går hemifrån, då den har en automatisk avstängningsfunktion som aktiveras efter 30 minuter.

Det är inte svårt att förstå varför ghd Original Styler blivit en kultklassiker!
Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan