take over
take over
Academy
Natural
Sommarens hetaste dofter
Sommarens hetaste dofter

Sommarens hetaste dofter

Är du på jakt efter den perfekta sommardoften? Det finns inget bättre än fräscha, ljusa doftnoter ihop med bruna ben och saltvattenstänkt hår! I denna artikel delar vi med oss av våra absoluta guldkorn till parfymer för att du ska kunna lukta sommar och sol.
1. Versace yellow diamond

En fantastisk fräsch doft som känns lika ren som solljus. Har en underbar luftig och blommig doft med en intensiv gul färg som känns elegant och feminin. Den perfekta fräscha doften som du kommer att älska!

Versace Yellow Diamond EdT 30 ml
Premium
575 kr

2. Giorgio Armani my way floral

En rätt ny, fräsch och strålande doft förstärkt av tydliga citrusnoter som kommer i en ny, frostad glasflaska som avslöjar den fina rosa färgen. Doften inleds med pikanta noter av grön mandarin och klara noter av apelsinblomma från pomeransolja. My Way Floral från Giorgio Armani är en inbjudan till att upptäcka sig själv som inkapslar den livsbejakande känslan av det första mötet med en ökad känsla av uppstämdhet som får dig att blomstra. 

Giorgio Armani My Way Floral EdP
Premium
Giorgio Armani

My Way Floral EdP

fr. 685 kr

3. Viktor & Rolf flowerbomb nectar

Dyk ner i blommans inre. Flowerbomb Nectar är en magisk resa till blommans hjärta där Flowerbombs rena intensitet flyter. Explosiv, feminin och beroendeframkallande.

Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar EdP
Premium
Viktor & Rolf

Flowerbomb Nectar EdP

fr. 836 kr

4. Lancôme idole aura

Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuellt solig doft med en mineralisk touch. Doften rymmer utsökta salta noter – i toppnoten kombinerat med överdådiga rosor och i basnoten med pudrig vanilj/mysk. Den salta touchen skapar en sensuell doft som väcker minnen om solkysst varm hud en vacker sommardag!

Lancome Idole Aura EdP
Premium
Lancome

Idole Aura EdP

fr. 416 kr

5. Hugo Boss alive intense

Boss Alive Intense är en oemotståndlig träig och fruktig parfym som skapats för den djärva kvinnan; hon som inte är rädd för att ta risker och som älskar att utmana sig själv. En ny Eau de Parfum som öppnar med en burst av hallon på toppen som ger denna doft en strålande och beroendeframkallande start på dagen.

Hugo Boss Alive Intense EdP
Premium
Hugo Boss

Alive Intense EdP

fr. 745 kr6. Chloe nomade naturelle

Chloé Nomade tar dig med på en spännande doftresa i jakten på det autentiska och meningsfulla: Nomade Eau de Parfum Naturelle är en Chloé parfym som hyllar poesin i mötet mellan olika kulturer och människor. En parfym för den äventyrliga. En ny Nomade Parfym från Chloé, en feminin och hypnotisk Eau de parfum med en strålande doft av jasmin.

Chloe Nomade Naturelle EdP
Premium
fr. 740 kr

7. Carolina Herrera very good girl glam

Den ikoniska Good Girl-skon lyfts till nya höjder med Very Good Girl Glam – en glansig körsbärsröd stilett dränkt i bländande glitter - ett spektakulärt uttryck för femininitet. Intensiva körsbärsnoter öppnar upp parfymen medan återvunnet rosvatten omfamnar det feminina hjärtat och utvecklar doften från en eau de parfum till att vara en mer koncentrerad parfum. Hållbart framställd vetiver och vaniljbourbon i doftens bas förstärker dess djup och skänker kontrast.

Carolina Herrera Very Good Girl Glam EdP
Premium
Carolina Herrera

Very Good Girl Glam EdP

fr. 745 krGillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan