take over
take over

 

Vilka 7 sorters blommor plockar du på midsommar?

Midsommar - en av sommarens härligaste högtider! Ni känner väl till den gamla skrönan om att man skulle drömma om sin framtida partner om man plockade sju sorters blommor och klättrade över sju gärdsgårdar? Plocka sju sorters blommor med oss på @HARMONIQ.se!

MARC JACOBS DAISY EDT 100 ML1. Paco Rabanne olympea solar

Olympea Solar är den nya doften för kvinnor, en ny Eau de Parfum intense skapad av Paco Rabanne. Det är en doft av gudinnan Amazonas. Kaxig och oberoende, hon äger sin strålande kraft med självförtroende. En sann zenitskönhet, segerrik och kraftfull. En lysande explosion av sensuell ljusstyrka avslöjar hennes många facetter.

Paco Rabanne Olympea Solar EdP
Premium
Paco Rabanne

Olympea Solar EdP

fr. 550 kr

2. Clean classic hello summer 

Säg hej till livfulla Hello Summer! Denna parfym utstrålar härliga sommarvibbar som får en att känna sig färgstark och levande, likt havets bris i värmande solsken. Doften utstrålar energi tack vare en uppiggande kombination av bergamott och svarta vinbär som smälter samman med en ljus blombukett.

Clean Classic Hello Summer EdT 60 ml
Natural
565 kr

3. Hugo Boss alive intense

Boss Alive Intense är en oemotståndlig träig och fruktig parfym som skapats för den djärva kvinnan; hon som inte är rädd för att ta risker och som älskar att utmana sig själv. En ny Eau de Parfum som öppnar med en burst av hallon på toppen som ger denna doft en strålande och beroendeframkallande start på dagen.

Hugo Boss Alive Intense EdP
Premium
Hugo Boss

Alive Intense EdP

fr. 810 kr 

4. Gucci bloom

Blomma ut och visa ditt sanna jag med den nya Gucci Bloom Eau de Toilette. Denna blomsterdoft ligger nära den ursprungliga Bloom-signaturen och är en inspirerande resa mot självinsikt som bygger på styrkan i vänskap trots olikheter. Det senaste tillskottet till Bloom-dofterna är en lättare och mer strålande tolkning av Bloom-signaturen, som uppmuntrar kvinnor att blomma ut och bli den allra bästa versionen av sig själva.

Hugo Boss Alive Intense EdP
Premium
Hugo Boss

Alive Intense EdP

fr. 810 kr

5. Chloe nomade naturelle

Chloé Nomade tar dig med på en spännande doftresa i jakten på det autentiska och meningsfulla: Nomade Eau de Parfum Naturelle är en Chloé parfym som hyllar poesin i mötet mellan olika kulturer och människor. En parfym för den äventyrliga. En ny Nomade Parfym från Chloé, en feminin och hypnotisk Eau de parfum med en strålande doft av jasmin.

Chloe Nomade Naturelle EdP
Premium
fr. 840 kr

6. Giorgio Armani my way floral

En ny fräsch och strålande doft förstärkt av tydliga citrusnoter som kommer i en ny, frostad glasflaska som avslöjar den fina rosa färgen. Doften inleds med pikanta noter av grön mandarin och klara noter av apelsinblomma från pomeransolja. My Way Floral från Giorgio Armani är en inbjudan till att upptäcka sig själv som inkapslar den livsbejakande känslan av det första mötet med en ökad känsla av uppstämdhet som får dig att blomstra. 

Giorgio Armani My Way Floral EdP
Premium
Giorgio Armani

My Way Floral EdP

fr. 685 kr

7. Carolina Herrera very good girl glam

Den ikoniska Good Girl-skon lyfts till nya höjder med Very Good Girl Glam – en glansig körsbärsröd stilett dränkt i bländande glitter - ett spektakulärt uttryck för femininitet. Intensiva körsbärsnoter öppnar upp parfymen medan återvunnet rosvatten omfamnar det feminina hjärtat och utvecklar doften från en eau de parfum till att vara en mer koncentrerad parfum. Hållbart framställd vetiver och vaniljbourbon i doftens bas förstärker dess djup och skänker kontrast.

Carolina Herrera Very Good Girl Glam EdP
Premium
Carolina Herrera

Very Good Girl Glam EdP

fr. 775 kr
MARC JACOBS DAISY DREAM EDTGillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan