take over
take over

                                                                           

 

 

     Köp produkter från Maria Åkerberg för minst 600 kr, få fyra produkter i travel size!  

Värde 199 kr.

Om du är påväg att köpa dina favoriter från Maria Åkerberg så kommer du inte att bli besviken! Nu får du nämligen fyra extra produkter på köpet när du handlar för minst 600 kr från Maria Åkerbergs sortiment. Två stycken av den populära Foaming Wash Gentle 30 ml och två stycken av Hair & Body Schampo Sweet Breeze 30 ml. Det är vad vi kallar en riktigt magisk deal!

 

Foaming Wash Gentle - 2st

Den här löddrande rengöringsgelen är perfekt för dig med känslig hud eftersom den är komponerad med rengörande ingredienser som majs och kokos samt eteriska oljor av ljuvlig lavendel, apelsin, Neroli och Olibanum.

 

Hair & Body Schampo Sweet Breeze - 2st

En trendig 2-in-1med både schampo och duschgel som är perfekt när du är på resande fot. Vaniljextrakt, grapefrukt och pepparmint är några av ingredienserna som lämnar dig med ett vackert och glansigt hår!

Se fler gåvor vid köp!

 

Du gör ett köp som uppfyller kriterierna* för gåvan och vi skickar med en gåva gratis i ditt paket. Fantastiskt va? På denna sida finner du alltid aktuella gåvo-kampanjer som du kan ta del av just nu. En gåva per kund och kampanjen gäller så långt lagret räcker.

*Kriterierna står i informationen om respektive gåva.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan