JUST NU! MASSOR AV VAROR TILL FANTASTISKA PRISER  LÄS MER

Få Härligt strand-kit med solskydd & hudvård

Biotherms senaste gåva är otroligt passande inför sommarmånaderna vi har framför oss! Få fyra av Biotherms mest populära produkter och en snygg necessär. Redo att landa direkt i din strandväska! Handla för minst 400 kr från Biotherm och få den här fantastiska gåvan.

 

GÅVANS VÄRDE:

271 kr

GÅVANS INNEHÅLL:

Waterlover Sun Milk SPF 30 40 ml

Denna kan användas till både ansikte och kropp på alla hudtyper och familjemedlemmar. Skyddar effektivt mot solen (UVA & UVB) samtidigt som den återfuktar huden. Innehåller doftnoter av citrusextrakt.

Lait Corporel L'Original Body Milk 40 ml

En väldoftande kroppsmjölk som återfuktar och mjukgör huden på nolltid i upp till 48 timmar. Den har en lätt konsistens som snabbt absorberas av huden så produkten varken klibbar eller känns fet på huden.

Life Plankton Elixir 5 ml

Biotherm Life Plankton Elixir är ett regenererande serum för alla hudtyper och åldrar; det första steget i varje hudvårdsrutin för en vacker och välvårdad hud. Redan efter åtta dagar upplevs hudkvaliteten synligt förbättrad och stärkt.

Aquasource Hyalu Plump Gel 5 ml

Det här är en fräsch och fuktgivande dagcreme med gelformula för normal/kombinerad hud. Aquasource Gel genomfuktar huden omedelbart och i upp till 48 timmar tack vare fuktgivande hyaluronsyra av naturligt ursprung som hjälper till att bevara fukten i huden.

Necessär

FAVORITER FRÅN Biotherm

ANDRA GÅVOR NÄR DU HANDLAR