take over
take over

     

Vårens must have gåva från Lancome! 

 Våren är runt hörnet och det är hög tid att boosta ansiktet med härlig hudvård! När du handlar för minst 600 kr från Lancome, får du ett duo-kit med serumet som gör din hud silkeslen, starkare och strålande - Lancome Advanced Genifique 10 ml! Du får även ansiktskrämen Lancome Renergie Multi Lift Ultra 15 ml som stramar upp din hud och suddar ut rynkor. Vilken kombination!

 

Värde 512 kr

 

Gåvan innehåller:

Lancome Advanced Genifique 10 ml

Det här fantastiska serumet bygger på mikrobiomvetenskap! För att få en stark hudbarriär, krävs det att hudens mikrobiom är i balsan, och det är precis vad serumet hjälper till med. Dessutom får du en strålande och silkeslen hud! Serumet används som bäst varje dag på rengjord hud, applicera den under din dag- och nattcreme.

Lancome Renergie Multi Lift Ultra 15 ml

Lancome Renergie Multi Lift Ultra är en återfuktande ansiktskräm som är fullproppad med aktiva ingredienser som gör din hud fastare - på riktigt! Den är uppstramande, skapar fyllighet och ger en helt ny spänst till din hud. Perfekt när du anar ålderstecken! Ansiktskrämen passar bra in i din vardagliga rutin och kan också användas på halsen.

 

Se fler gåvor vid köp!

 

Du gör ett köp som uppfyller kriterierna* för gåvan och vi skickar med en gåva gratis i ditt paket. Fantastiskt va? På denna sida finner du alltid aktuella gåvo-kampanjer som du kan ta del av just nu. En gåva per kund och kampanjen gäller så långt lagret räcker.

*Kriterierna står i informationen om respektive gåva.

Din produkt är tillagd

×
Startsidan