DAGENS JULDEAL! Upptäck nya deals! LÄS MER

 BILLIG HUDVÅRD

FÅ EN HEL HUDVÅRDSRUTIN

UNDER 500 KRONOR

Dream big men betala mindre med vår samling av bra billig hudvård från de mest eftertraktade märkena på marknaden. Tro det eller ej, men en effektiv och komplett hudvårdsrutin behöver inte tömma plånboken. Med mindre än 500 kronor kan du nu investera i produkter som ger din hud den vård den förtjänar. Utforska vårt urval och låt dig överraskas av kvaliteten på denna billig hudvårdsrutin. Varför betala mer när du kan få det bästa av båda världarna: trendiga märken och plånboksvänliga priser?

 

billig hudvårdsrutin

En billig hudvårdsrutin som passar perfekt till din hudtyp, kan ge lika goda resultat som när du lägger halva lönen på ett par produkter som sägs göra magi med din hud. Så tänk smart och välj några produkter som du vet kommer göra både din hy och din plånbok glad.

 

enkel hudvårdsrutin

Det viktigaste som behövs i en hudvårdsrutin är rengöring, ansiktsvatten, återfuktande kräm och solskydd. Vill du boosta din hud med något extra så kan du satsa på en peeling, ansiktsmask eller ett serum!

allt du behöver i din hudvårdsrutin:
här är ett exempel på en färdig hudvårdsrutin under 500 kr!

billig ansiktsrengöring
effektiva rengöringar för torr, känslig och aknebenägen hud

En ansiktsrengöring är a och o i en hudvårdsrutin eftersom det lägger hela grunden för hur din hud är. Det är också viktigt att ha en ansiktsrengöring för att få bort sminkrester, smuts, talg och föroreningar på huden. Du hittar flera billiga ansiktsrengöringar från märken som Garnier, L300, Lumene CeraVe och Maria Åkerberg.

billigt ansiktsvatten
återställ ph-balansen och preppa ansiktet

Ett ansiktsvatten har en stor uppgift! Den återställer pH-balansen i ansiktet eftersom kranvatten du sköljer ansiktet med, har ett för högt pH-värde och där av torkar ut huden. När du återställt huden med ansiktsvatten, kommer efterföljande produkter tas upp mycket bättre av huden!

billiga  serum
intensivbehandla huden med ett bra serum

Känner du att huden är lite trött och glåmig eller av någon annan anledning behöver extra skjuts? Då ska du lägga till ett serum i din hudvårdsrutin! När man tänker på serum så kan man tro att det alltid är dyrt - men det behöver det inte vara!

billig ansiktskräm
återfukta och mjukgör ansiktet med en ansiktskräm

Oavsett hudtyp vill man gärna ha en återfuktande ansiktskräm som gör huden mjuk och följsam! Dagkrämer och nattkrämer kan dessutom ha olika funktioner där vissa är för anti-age och andra för lyster. Välj själv!

billiga solskydd
alltid ett lager solskydd på!

Solskydd ska inte underskattas! Det är den absolut bästa anti-age produkten eftersom den förebygger rynkor, pigmenteringar och ålderstecken. Sen är den självklart nödvändig för att undvika solskador! Solskydd är viktigt även på vår, höst och vinter.