take over
take over

 

Julklapp 2022 - Det här önskar sig papporna i julklapp

En perfekt julklapp som passar alla pappor existerar inte hur mycket vi än önskar, därför har vi gjort en enkel guide för hur du ska få in en riktig fullträff! I den här artikeln hjälper vi dig att hitta den perfekta julklappen som passar just din pappas personlighet.

Hur hittar man den perfekta julklappen?

Att hitta en julklapp till din pappa kan vara svårt! Man vill gärna ge något som är påtänkt och kommer att användas flitigt. Så hur gör man? Till att börja med så rekommenderar vi dig att identifiera din pappas personlighet. För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi delat in personligheter i fem kategorier - den sofistikerade, sportfantasten, trendspanaren, och den klassiska personen. HÄR kan du läsa mer!  
Skönhetsprodukter för de olika personligheterna
Den sofistikerade pappan

Den sofistikerade pappan använder sig av ett fåtal, lyxiga produkter från varumärken han känner igen. När du ska köpa en julklapp till honom rekommenderar vi dig att satsa på en produkt från ett varumärke han redan använder. Vad sägs om en exklusiv doft eller en återfuktande dagkräm?

Våra bästa julklappar till den sofistikerade pappan

  • TOM FORD NOIR EXTREME PARFUM - en djärv intensifiering av den ursprungliga doften som förenar bärnsten, kryddor och trä och väcker NOIR-mannens privata och vågade sidor till liv!
  • CLINIQUE FOR MEN ANTI AGE MOISTURIZER - Härligt fuktkräm som håller huden i topp hela dagen! Motverkar linjer, rynkor och glåmighet för en yngre, fräschare look. 
  • ACQUA DI PARMA COLONIA EDC BATH & SHOWER GEL - En lyxig duschgel som gör huden mjuk och len. Den är lätt parfymerad med Acqua di Parma Colonias doft -  en modern blandning av härliga ingridienser av bland annat siciliansk citrus, rosor, vetiver och jasmin. 

Nedan hittar du de perfekta julklapparna för den sofistikerade pappan

För den sofistikerade

Den sportiga pappan

Den sportiga pappan har ett aktivt liv och värdesätter komfort och bekvämlighet högt. Han använder troligtvis inte så många produkter till vardags - och har kanske intresse för att piffa och styla. Något alla använder är schampoo, duschtvål och parfym. Satsa på det! 

Våra bästa julklappar till den sportiga pappan

  • BIOTHERM AQUAFITNESS RECRUIT SET HOLIDAY 22 - Gåvoset från Biotherm som innehåller AquaFitness Homme Shower Gel Body & Hair och Day Control 48H Roll On. Perfekt för den sportiga pappan!
  • MARIA NILA HEAD AND HAIR HEAL SHAMPOO - Ett behandlande och förebyggande schampo som arbetar mot mjäll samtidigt som det försöker minimera risken för hårbottenproblem. Perfekt för den somhar ett aktivt liv och tvättar håret ofta!
  • PACO RABANNE INVICTUS EDT AND DEO STICK CHRISTMAS SET - Fira in julen tillsammans med Paco Rabannes stora doftfavorit för män - Invictus EDT! En härligt fräsch och maskulin doft tillägnad vinnare. I julasken medföljer ett matchande deostick. 

Nedan hittar du de perfekta julklapparna för den sportiga pappan

FÖR DEN SPORTIGA

Den trendiga pappan

Den trendmedvetna pappan är medveten och nyfiken. Han tycker om kläder och varierar ofta sin look - ibland kanske han har en snygg mustasch för att senare köra tvådagarsstubb. Här rekommenderar vi dig att satsa på en lyxig fuktkräm eller en trendig doft. Kanske en brun utan sol för att liva upp vinterhuden?

Våra bästa julklappar för den trendmedvetna pappan

Nedan hittar du de perfekta julklapparna för den trendiga pappan

FÖR DEN TRENDIGA

Den klassiska pappan

Den klassiska pappan drar sig ofta för att förändra produkter som "gör sitt jobb". Han köper ofta samma produkter om och om igen från varumärken som funnits i decennier. Här är ett hett tips att köpa någon av hans favoritprodukter, så han har en ny på lager när den han använder tagit slut. Annars satsar du på en bästsäljande doft från ett varumärke han känner till. 

Våra bästa julklappar för den klassiska pappan

  • CLINIQUE HAPPY FOR MEN BODY AND HAIR WASH - En rengöring som går att använda till hela kroppen samt till håret! Den rengör effektivt och lämnar din hud mjuk och skön med en fantastisk doft av citrus.
  • HUGO BOSS BOTTLED EDP - Det är en intensiv och elegant maskulin doft! Denna ädla komposition, skapad för drivna, ambitiösa män redo att ta sig an varje utmaning de möter, bidrar med ny intensitet till den värme och livfullhet som är signum för tidlösa BOSS Bottled. 
  • BIOTHERM AQUAPOWER ADVANCED GEL HOLIDAY SET 2022 - Presentförpackning från klassiska Biotherm som innehåller dagkräm, raklödder och tvättgel i toppklass! Allt han behöver för en hud i trim.

Nedan hittar du de perfekta julklapparna för den klassiska pappan

FÖR DEN KLASSISKA
Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan