Spara pengar - 5 salongsbehandlingar du kan göra hemma

Vill du ha perfekt bränna, fixade naglar, fina fransar, täta bryn och snygg hårfärg - utan att lägga tusentals kronor på dyra behandlingar? Vi löser det! I den här artikeln går vi igenom vilka salongsbehandlingar du kan göra hemma.

Besök vår TikTok för mer tips på hur du löser dina skönhetsproblem!

Till TikTok

Vad ska man tänka på när man göra behandlingar hemma?

Att utföra behandlingar hemma kan vara en bra och billig lösning om du tycker om att känna dig extra piffig. Det är dock väldigt viktigt att man är försiktig och tänker igenom alla aspekter av behandlingen innan man börjar. Här är några saker du bör tänka på när du utför behandlingar hemma:

  1. Följ alltid instruktionerna för den behandling du utför. Var noga med att följa alla instruktioner för att se till att du utför behandlingen korrekt

  2. Se till att du har tillgång till alla nödvändiga tillbehör som krävs för att utföra behandlingen

  3. Var noga med hygienen! Ha rena händer, rengör området du ska behandla och se till att ha rena verktyg

Behandlingar som gör dig fräschare

Lashlift

Det är väldigt enkelt att göra lashlift hemma och du kan få ett professionellt resultat. Det är dock viktigt att du följer instruktionerna noga och att du använder både säkra och kvalitativa produkter. Om du har några frågor eller behöver hjälp, är det bäst att kontakta en kvalificerad skönhetssalong.

Vaxa och färga brynen

Med lite tålamod och lite övning kan du få perfekta ögonbryn hemma. Ta din tid, experimentera och njut av att få en ny look!

Spraytan

Få en snygg och solbränd look utan att exponera dig för solens skadliga strålar med spraytan! Spraytanning är ett enkelt och bekvämt sätt att få den där perfekta solbrännan direkt, dessutom kan du med några enkla medel utföra det hemma med bra resultat! 

Gellack

Är du trött på att ditt nagellack håller ungefär en halv dag innan det börjar flisa sig? Vi har lösningen! Med Depend gel IQ kan du göra hållbart gellack hemma. Resultatet blir magiskt och håller i två veckor!

Bättra på hårfärgen

Bättra på hårfärgen hemma med hjälp av en färgbomb! En färgbomb är en vårdande inpackning som arbetar effektivt för att bibehålla din färgade hårfärg vacker längre. Detta är inte permanent färg, utan försvinner efter 4-10 tvättar om du inte använder den regelbundet. 

Shop the story

Lästips: