take over
take over

 

DIY Chrome nails - höstens trendigaste naglar

Att få till riktigt snygga naglar med en metallisk effekt, så kallade chrome nails, är inte så svårt som det ser ut. Här är en enkel steg-för-steg-guide till hur du lyckas med nageltrenden som aldrig verkar gå ur tiden.

 

Steg 1

Börja med att lägga på ett tunt lager lack med valfri färg från Wonder Nail. Nyansen på dina chrome nails beror på vilken färg du har på det undre lagret nagellack. Wonder Nail i färgen Papaya ger till exempel en gyllene ton, Black Lacuer ger en djupt metallisk nyans och Glamour White ger en silvrig finish. Låt lacket torka i 2-3 minuter.
 

 

ISADORA CHROME NAILS SPECIAL EFFECT 10 MIRROR SILVER 


 

   

Steg 2

 

Häll ut lite av ditt Chrome Nail Powder i locket på förpackningen. Pulvret innehåller väldigt mycket färgpigment, så tänk på att det bara behövs ytterst lite. Lägg pulvret på nageln med hjälp av ditt finger och polera försiktigt tills glans uppstår.

 

 

  

 


 

 

Steg 3 

Applicera slutligen ett lager av Chrome Nails Fixing Top Coat för att sätta allt på plats (tänk på att ett vanligt topplack inte fungerar då formulan är annorlunda och kommer att få kromytan att smälta). Det krävs ingen UV-lampa för att ytan ska härda och stelna.

 


ISADORA CHROME NAILS SPECIAL EFFECT 10 MIRROR SILVER

  
 
 

 

  

Steg 4 

 Allt du behöver för att fixa proffsigt spegelblanka naglar med wow-känsla är: en valfri färg från vårt klassiska nagellack Wonder Nail, vårt Chrome Nail Powder och slutligen vårt Chrome Nails Fixing Top Coat.

Nu är du redo att blända världen med dina spegelblanka naglar!
 

 

 

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan