take over
take over

 

Redaktionens skönhetsfavoriter: våra personliga favoriter i november

Vi på redaktionen delar med oss av våra personliga favoriter nu när mörkare och kallare tider är på ingång. Här kommer våra 7 favoritprodukter i november!

 

 

 

Favorit 1 - en höstig rouge

 

Det är så snyggt att byta sin rouge mot en som har mer dämpad färg nu i höst! Natural Glow Blush är ett lätt puderrouge för en fräsch och frisk lyster med en naturlig matt finish. Den pigmentrika, silkeslena konsistensen innehåller nordiskt hjortron. Den kan enkelt byggas på i lager för en naturlig, frisk ton eller en mer livfull färg.

LUMENE NATURAL GLOW BLUSH NUDE GLOW 3 4G

KÖP NU

 


 

  

Favorit 2 - Blodrött nagellack

 

Vi har sagt ett tillfälligt hejdå till alla ljusa koralltoner vi hade på tassarna i somras. Nu är det mörka, burriga toner som gäller. Color show från Maybelline har prisvärda nagellack i många pigmentrika nyanser, för olika personligheter och humör. Tips tips! 

 

  

 


 

 

Favorit 3 - en sensuell doft

 

Good Girl EdP är en sensuell, feminin och elegant doft som passar för den moderna kvinnan som har stil. Doften har sin friskhet i jasmin och tuberos, vilket gör doften len och feminin, precis så som man vill ha den. Innehåller dessutom noter från tonkabönor samt kakao som tillsammans skapar en underbar elegant och sofistikerad doft som blir spännande och attraktiv för både kvinnan som bär den och för hennes omgivning.

 

CAROLINA HERRERA GOOD GIRL EDP 30 ML

KÖP NU

 


 

MAYBELLINE LASH SENSATIONAL SKY HIGH MASCARA BLACK 9.6 ML

 
 
 
 
 

 

  

Favorit 4 - bäst på volym

 

Den här nykomlingen är riktigt populär på kontoret! Sky High Mascara tar dina fransar till skyhöga höjder, från alla vinklar! Sky High ger dina fransar gränslös volym och oändlig längd. Lång, flexibel borste ger följsamt volym och längd till varje ögonfrans, från rot till topp. Formulan, som är berikad med fiber och bambuextrakt, ger långa och fylliga fransar som känns lätta. Passar för känsliga ögon. Lätt att ta bort. 

 

 


 

 

Favorit 5 - starka naglar i höst

 

Kalla, torra händer ger lätt svaga naglar som skivar sig. Men misströsta inte! Detta är ett genomskinligt lack för torra, sköra och svaga naglar. Den påskyndar återuppbyggande av proteinmolekyler i nagelns hornlager. Detta stärker skadade naglarna inifrån och skyddar dem från att brytas och skivas. Silica och mineralbaserade UV-filter återfuktar naglarna och skyddar dem från uttorkning.

 

 


GIORGIO ARMANI MY WAY EDP 50 ML

 
 
 

 

  

Favorit 6 - en feminin doft

 

Med denna doft på halsduken tar du dig igenom de mörkaste av dagar! Denna feminina doft är sammansatt av hållbart framtagna ingredienser. Italiensk bergamott möter egyptisk apelsinblomma i en sprudlande öppning av doften. Hjärtat utgörs av en klar, ljus blombukett av tuberos och jasmin från Indien. Doften rundas sedan av i noter av livfullt cederträ från Virginia tillsammans med sensuell vanilj från Madagaskar och vit mysk.

 


 

 

 

Favorit 7 - tas bort med varmt vatten

 

Denna mascara är högt älskad hos oss, eftersom den sitter som berget, men går att tvätta bort med varmt vatten. Då kan man dra av mascaran som "korvar" med bara fingrarna. Ingenting kladdar och lägger sig som en mörk skugga under ögat. Så så smidigt!  

 

 

 

SENSAI MASCARA 38 C VOLUMISING BLACK 8 ML

KÖP NU

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan