take over
take over

 

Skäggtrender för våren 2022

Har din partner föreslagit att du ska raka av dig skägget för en gångs skull? Eller tjatat om att du ska låta det växa ut? Enligt vårens skäggtrender för 2022 kan vi iallafall säga att det inte spelar någon roll! Det finns bara några saker du bör se upp med vad gäller skägg som vi helst lämnar bakom oss.

Helrakat 

Du hörde rätt! Inget skägg ingen artikel, eller? Faktiskt så är helrakat en av skäggtrenderna inför våren och vi förstår varför! Det är klassiskt, stilrent och framhäver allt det fina i ditt ansikte. För dig som haft mycket skägg under en längre tid kan det såklart kännas naket att raka av sig allt, men varför inte prova? Skägg växer ju ut.

 

Rekommenderade produkter för helrakat: Blackline rakborste, Benjamin Barber Black Oak Shaving Soap, Refreshing After Shave Balm.

Kortare hipsterskägg

Det är inte bara hipsters som får ha hipsterskägg, det kan vi lova! Till skillnad från det klassiska lite längre hipsterskägget, är en av vårens skäggtrender att korta ner det lite. Du ska definitivt räknas som en skäggbärare, men det ska vara mer avskalat och trimmat.

 

 

Rekommenderade produkter för hipsterskägg: Benjamin Barber Skäggschampoo, Benjamin Barber Beard Conditioner, Tabac Beard Oil.

Mustasch

Det här är en look som inte passar i allas garderob om vi säger så. Men om du i övrigt har en väldigt cool stil är det inte omöjligt att du kan haka på den här trenden i vår! Det finns dock lite riktlinjer att följa, till exempel att inte låta skägget växa under överläppen. Dels för det estetiska men sen tänker vi även att det kan bli problem att äta, eller vad säger ni killar?

 

Rekommenderade produkter för mustasch: Mr Bear Mustaschvax, Benjamin Barber Beard Filler, Acqua Di Parma Collezione Barbiere Mustaches Beard Cream. 

Skäggtrender vi lämnar bakom oss!

Gotee:
Eller “pirat-skägg” som vi skulle vilja kalla det. Här har vi en tidigare trend som vi gärna ser lämnas tillbaka till societeten på 1800-talet där den kommer ifrån. Att ha den här skägg-stilen syftar egentligen till att låta skägget växa ut på hakpartiet men inte i övriga ansiktet.

Raka linjer: 
En klassisk 2009 Jason Derulo-look kanske? Om vi fick välja så skulle skägget få växa lite mer fritt än att ha linjer rakare än en linjal. Men om det här är din grej så är vi inte dom som är dom. Do your thing!  

Du hittar även alla produkter i artikeln här!

Din produkt är tillagd

×
Startsidan