take over
take over
Academy
Slipp mösshår i vinter - såhär gör du!
Slipp mösshår i vinter - såhär gör du!

Slipp mösshår i vinter - såhär gör du!

Att använda mössa är både snyggt och skönt när minusgraderna börjar smyga sig på. Många skippar mössa för att inte förstöra sin frisyr - helt i onödan! Här kommer våra absolut bästa tips som räddar din frisyr i vinter.

1. HA TORRT HÅR

Regel nummer ett: Sätt aldrig på dig en mössa när håret är blött eller fuktigt. Då kommer det att lägga sig slickat på huvudet. Se till att håret är helt torrt innan du sätter på dig mössan.

2. STORLEKEN PÅ MÖSSAN

Använd gärna en mössa som sitter rätt löst kring huvudet, den får absolut inte vara för liten. Väljer du en lite lösare så trycker den inte lika hårt mot frisyren.

3. HA UPPSATT

Ett annat knep när det kommer till att inte förstöra frisyren är att sätta upp håret innan du tar på dig mössan. Gör en lös fläta eller en låg hästsvans, så ska du se att frisyren håller sig längre.

4. MATERIALET PÅ MÖSSAN

Välj en mössa i ett mjukt material som inte nöter på håret. Ett tips är att välja en lite tunnare mössa i ull.

5. TORRSCHAMPO

Ta med dig en miniförpackning av ditt bästa torrschampo och använd som nödlösning om skadan redan är skedd. Applicera i botten och massera in för att lyfta rötterna igen.
 

 

 

Torrschampo som neutraliserar fet hårbotten och oönskade dofter i håret. Ger volym och textur till ditt hår. FRESH.HAIR gör ditt hår rent på ett enkelt och snabbt sätt.

 

KÖP NU

Gillade du den här artikeln rekommenderar vi dig att läsa:

Din produkt är tillagd

×
Startsidan