take over
take over
Academy
Natural
Trendiga frisyrer våren 2022
Trendiga frisyrer våren 2022

Trendiga frisyrer våren 2022

Nytt år och nya hårtrender! Du kanske vill inleda 2022 med en helt ny frisyr eller förnya dig själv efter ett breakup? Oavsett vad så finns det många anledningar att haka på trenderna just nu! Det som är extra bra med vårens trendigaste frisyrer är att det finns något för alla. Du behöver alltså inte ha sparat håret ner till svanskotan för att ha något att jobba med!

 

Stacked bob

En “stacked bob” är en lite kortare frisyr som innebär att du får lite kortare hår baktill och längre framtill. En frisyr där det verkligen händer något! Eftersom håret också är klippt i olika lager får du också ett fylligt och tjockare hår, hur vackert som helst och många möjligheter när det kommer till styling!

 

Så gör du för att få till en snygg styling: 

 1. Applicera en moussen Pure Volume från Maria Nila i fuktigt hår för att addera volym. 
 2. Föna håret med hjälp av en rundborste och ta sedan hjälp av en plattång för att forma topparna.
 3. Avsluta med saltvattenspray Styling and texture sea salt spray från Löwengrip för att skapa textur. Voilà!

 

90-talets volym!

Kikar man på hårtrenderna för våren 2022 dyker en gemensam nämnare upp - 90-talet! Vi älskar verkligen långt hår fullt av volym och stora lockar. För att maximera volymen bör håret ha flera lagar och gärna en gardinlugg som stylas med mycket volym i. För att få extra volym krävs ofta bra produkter, en som håller vad den lovar är en Root Lift Spray från GHD!

 

Så gör du för att få volym och stora lockar: 

 1. Använd GHD:s Root Lift Spray i fuktigt hår nära hårbotten och värmeskyddet Bodyguard heat protect spray från GHD.
 2. Föna håret med en tjockare rundborste, exempelvis Ceramic 55 mm från GHD. Samla upp håret vid hårbotten med borsten och föna på området i cirka 20 sekunder. Det kommer garanterat skapa volym!
 3. Efter att du fönat håret kan du använda dig av en locktång, för att få till stora lockar behöver du en med cylinder på 32 mm, exempelvis en Curve soft curl tong från GHD!

 

Slick straight

Att ha spikrakt hår är otroligt chic och fungerar perfekt vid alla tillfällen! Under våren 2022 tror vi att den här frisyren kommer synas lite vart du än går. Vid festligare tillfällen kan du dra luggen bakom öronen och dra på med extra glans!

 

Så gör du för att få rakt och glansigt hår: 

 1. Applicera en mjukgörande olja och värmeskydd i fuktigt hår, vi rekommenderar Moroccanoil Light samt GHD:s värmeskydd Bodyguard heat protect spray
 2. Föna längderna i håret med hjälp av en borste, vill att det ska bli så rakt som möjligt!
 3. Använd sedan en plattång för ett spikrakt resultat och avsluta med en vårdande olja. För extra glans och hållbarhet kan du applicera Hold & Shine från REF. 

 

Naturliga lockar

Du som har naturligt lockigt hår, det är din tid att skina! Istället för att använda alla möjliga produkter och verktyg för att få bort lockarna, hoppas vi istället du vårdar och tar hand om dom! För i ärlighetens namn, det finns inget finare än välvårdade och naturliga lockar - speciellt under sommaren! För att ge dina lockar lite extra kärlek rekommenderar vi Curl Manifest från Kerastase som kommer göra magi med dina lockar.

 

Så gör du för att få bra kvalité på dina lockar: 

 1. Tvätta håret och torka sedan med en T-shirt istället för en handduk, vi vill skada ditt hår så lite som möjligt!
 2.  Applicera en produkten Curl Manifest, och krama sedan håret uppåt med hjälp av fingrarna för att forma lockarna. Undvik att borsta håret, försök reda ut tovor med fingrarna istället.
 3. Låt sen självtorka! 

Du hittar alla produkter här!

Din produkt är tillagd

×
Startsidan