Nyhet
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Hugo Boss
The Scent For Him Elixir Parfum - Skönhetstester

25 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

  Doftens upplevelse

  Doftens Mjukhet

  Doftens Djuphet

  Doftens Friskhet

  Passar till

  Middagen

  Dejten

  Affärsmötet

 • Användning

  Spraya BOSS The Scent ELIXIR Parfum Intense for Him på pulspunkterna runt kroppen för att öka effekten av denna herrparfym som varar hela dagen.

 • Beskrivning

  Detta är en skönhetstester för engångsbruk i form av en duk som innehåller originalparfymen. Köp denna för att prova innehållet innan du köper den egentliga produkten, så att du är säker på att du köper en produkt som passar dig.

  När du öppnar påsen kommer doften vara väldigt koncentrerad på duken. Stryk på önskade doftområden på kroppen, helst där du pulserar (t.ex. handleder, nacke, armbågsleder och knäleder). Låt det torka. Nu framträder doftens verkliga karaktär. Duken kommer att torka inom kort när den har kommit i kontakt med luften, därav att det är för engångsbruk. Dock kommer doften att vara kvar på duken väldigt länge.


  Stimulera sinnena med den lockande BOSS The Scent Elixir Parfum Intense for Him, en rik, högkoncentrerad tolkning av den ursprungliga BOSS The Scent for Him-doften.

  Denna läderaktiga Elixir med ambertoner inleds med en explosion av glödhet Pimento, som framkallar en komplex, kryddig doft full av karisma. I hjärtat av denna doft för män finns en livlig Lavandin-absolut - med ursprung i Provance – fängslar omedelbart med sin livfulla energi. Denna sofistikerade doftkomposition har berikats med en mjuk, träig bas av rik kaledonisk sandelträ.

  Den ikoniska BOSS The Scent-flaskan är klädd i samma djupröda lackerade glas som sin feminina motsvarighet, vilket återspeglar intensiteten hos den förföriska doften inuti.

  Flaskan är toppad med ett varmt guldlock med en lyxig satinfinish, som speglar de glänsande metalliska accenterna på den yttre förpackningen.

  Art nr:
  • HugoBoss!TEST!118038020019
  EAN-kod:
  • 3616305169235
  Produktbenämning
  • The Scent For Him Elixir Parfum - Skönhetstester
 • Ingredienser

  Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Limonene, Linalool, Coumarin, Hydroxycitronellal, Citronellol, Cinnamal, Eugenol, Citral, Geraniol, Isoeugenol, Methyl 2-Octynoate, Ext. Violet 2 (Ci 60730).

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Dofterna från Hugo Boss lanserades 1985 med namnet Boss Number One. År 1993 lanserades Boss Element för den yngre målgruppen. Man märkte direkt den ökade efterfrågan på Hugo Boss parfymer, aftershave, deostick samt showergel. Under år 1995 släpptes Hugo för män och 1997 Hugo för kvinnor. Under åren lanserades andra Hugo Boss parfymer såsom Baldessarini, In Motion, Hugo XX dofter för män och kvinnor. Hugo Boss är lätta och tillgängliga dofter. Den passar många olika stilar, målgrupper och tillfällen. Dessa underbara dofter, deostick, showergel och aftershave hittar på HARMONIQ och harmoniq.se.