Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Maison Margiela

Replica From The Garden EdT - Skönhetstester

Replica From The Garden EdT - Skönhetstester

25 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta
  Doftens upplevelse

  Doftens Mjukhet

  Doftens Djuphet

  Doftens Friskhet

  Passar till

  Lunchen

  Promenaden

  Hemmet

 • Användning

  Eftersom fuktig hud binder doften, applicera parfymen direkt efter bad eller dusch och innan du klär på dig. Applicera på pulspunkterna för en mer förförisk effekt och en starkare spridning av doften. Spraya doften på minst 15–20 cm avstånd från appliceringsområdet. För en mer spridd effekt kan du spraya doften ut i luften och gå igenom den. Vänta tills doften har torkat in i huden innan du doftar på den. Om du gnuggar på huden efter att ha sprayat på parfymen förstörs bindningarna och doften ändras.

 • Beskrivning

  Detta är en skönhetstester för engångsbruk i form av en duk som innehåller originalparfymen. Köp denna för att prova innehållet innan du köper den egentliga produkten, så att du är säker på att du köper en produkt som passar dig.

  När du öppnar påsen kommer doften vara väldigt koncentrerad på duken. Stryk på önskade doftområden på kroppen, helst där du pulserar (t.ex. handleder, nacke, armbågsleder och knäleder). Låt det torka. Nu framträder doftens verkliga karaktär. Duken kommer att torka inom kort när den har kommit i kontakt med luften, därav att det är för engångsbruk. Dock kommer doften att vara kvar på duken väldigt länge.


  STÄMNING
  Från The Garden kommer en upplyftande doft som väcker glada känslor av en solig eftermiddag i trädgården. Den jordnära upplevelsen av att sticka händerna i jorden, glädjen av att plocka mogna, saftiga tomater och ljudet av bin som surrar i luften.

  DOFTNOTER
  Doftens tomatbladsackord kombineras med noter av grön mandarin för att skapa en krispig, saftig effekt. The Gardens noter av patchouli och geranium är gröna och upplyftande och tillför samtidigt en fuktig, jordig kvalitet. I kontrast till doftens friskhet är resultatet en elegant och krispig doft som för tankarna till en solig eftermiddag i trädgården.

  MINDRE
  När parfymören Olivier Cresp skapade den här doften inspirerades han av sina minnen av att tillbringa tid i sin barndomsträdgård med sin pappa, att fånga upp växternas doft och många år senare göra samma sak med sin egen son, Sebastien. The Gardens gröna och jordiga noter påminner Olivier Cresp om detta ögonblick och om att vila i lugnet i en solig trädgård.

  Doftnoter
  • Geranium
  • Patchouli
  • Tomatblad
  Konsistens
  • Pads
  Kategorier
  • Skönhetstesters
  • Nyheter
  Märkning
  • Unisex
  • Special
  Art nr:
  • UTG-MaisonMargiela!TEST!LE2936
  EAN-kod:
  • 3614273949477
  Produktbenämning
  • Replica From The Garden EdT - Skönhetstester
 • Ingredienser

  Alcohol, Parfum / Fragrance, Aqua / Water / Eau, Limonene, Linalool, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Geraniol, Citronellol, Hydroxycitronellal, Citral, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Farnesol, Eugenol, Benzyl Alcohol, Ci 60730 / Ext. Violet 2, Ci 19140 / Yellow 5, Ci 42090 / Blue 1 (F.I.L. N70029337/1),, The product ingredients list may be updated from time to time. Always read the ingredient list on the pack of the purchased product.

 • Relaterade sidor
 • Auktoriserad återförsäljare

  Auktoriserad återförsäljare av Maison Margiela

  Harmoniq.se är en stolt auktoriserad återförsäljare av Maison Margiela, ett ikoniskt modehus känd för sitt avantgardistiska och konceptuella tillvägagångssätt inom design. Vårt sortiment inkluderar ett brett urval av Maison Margielas nyskapande klädkollektioner, accessoarer och berömda dofter. Handla hos oss för att säkerställa att du får äkta och högkvalitativa produkter från ett av de mest inflytelserika märkena i modevärlden.

  Historien om varumärket Maison Margiela

  För att utforska historien bakom Maison Margiela och dess grundläggande påverkan på modevärlden, klicka vidare här. Sedan starten 1988 av den belgiske designern Martin Margiela, har varumärket utmanat modeindustrins normer med sitt dekonstruktiva och ofta anonyma modeuttryck. Kända för sin "dekonstruerade couture", har Maison Margiela fortsatt att vara en banbrytande kraft inom design, och deras arv lever vidare under nuvarande ledning.

  Se nyheter och produkter från Maison Margiela

  Upptäck de senaste innovationerna och produkterna från Maison Margiela genom att besöka Maison Margielas varumärkessida här. På Harmoniq.se finner du allt från Maison Margielas avantgardistiska klädkollektioner till deras unika doftlinje 'Replica', som fängslar med dofter inspirerade av specifika tidsmoment och platser. Varje ny produkt från Maison Margiela är en inbjudan att uppleva mode och dofter på ett djupare och mer personligt plan.