Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Biotherm
Aquasource Bb Cream Medium To Dark 30 ml

272 kr
{{ price }}
 • Fair to Medium 340 kr Fair to Medium
 • Medium to Dark 340 kr Medium to Dark
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

 • Användning

  BB, CC och DD creams är populära skönhetsprodukter som används för att jämna ut hudtonen, ge fukt och skydda huden från skadliga UV-strålar. De är alla multifunktionella hudvårdsprodukter som erbjuder fördelarna med en fuktighetskräm, foundation och solskyddsmedel i ett enda steg.

  Här är några tips för hur man använder dessa krämer:

  Förbered huden
  Innan du applicerar någon av dessa krämer bör du först rengöra ansiktet och applicera en lämplig ansiktskräm. Detta hjälper till att förbereda huden för att ta emot krämen och få den att smälta in bättre i huden.

  Applicera krämen
  Börja med att applicera en liten mängd kräm på ansiktet. Använd fingrarna eller en makeup-svamp för att försiktigt fördela krämen över huden. Var noga med att täcka hela ansiktet, inklusive området runt ögonen och halsen.

  Bygg upp täckning
  Om du vill ha mer täckning kan du applicera en andra eller tredje lager av kräm. Men se till att inte överdriva det, eftersom dessa krämer vanligtvis ger en lättare täckning än en vanlig foundation.

  Färdigställ looken
  När du har applicerat krämen kan du färdigställa din look med lite puder, rouge och ögonskugga om du vill.

  Skillnad mellan de olika produkterna:

  BB-creams (Beauty Balm) är främst utformade för att ge fukt, jämna ut hudtonen och skydda huden från solskador.

  CC-creams (Color Correcting) hjälper till att korrigera ojämn hudton, rodnad och mörka fläckar.

  DD-creams (Daily Defense) är främst utformade för att skydda huden från skadliga UV-strålar och fungerar också som en anti-aging-kräm.

  Oavsett vilken typ av kräm du väljer att använda är det viktigt att välja en som passar din hudtyp och hudton. Detta hjälper till att se till att du får de bästa resultaten och att din hud ser naturlig och strålande ut.

 • Beskrivning

  Få en vacker, felfri hud på nolltid med denna BB-cream! Denna färgade kräm erbjuder dig 7 fördelar – fukt, jämnare hud, lyster, färgkorrigering, jämn yta, SPF och perfektion. Passar alla hudtyper. Innehåller hyaluronsyra och mineralpigment. Användning Applicera varje morgon på rengjort ansikte.

  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 206 kr

  Art nr:
  • BiothermL42376
  EAN-kod:
  • 3605540854600
  Produktbenämning
  • Aquasource Bb Cream Medium To Dark 30 ml
 • Ingredienser

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Auktoriserad återförsäljare av Biotherm

  Harmoniq.se är en auktoriserad återförsäljare av Biotherm, ett ledande varumärke inom hudvård känd för sina innovativa och effektiva produkter baserade på termiskt plankton. På vår webbplats kan du hitta ett brett sortiment av Biotherms produkter, från närande hudvårdsprodukter till uppfriskande kroppsvård. Varje produkt är framtagen för att ge din hud optimal vård med hjälp av unika ingredienser från naturens djup.

  Historien om varumärket Biotherm

  För att fördjupa dig i Biotherms fascinerande historia och lära dig mer om dess ursprung, besök vår sida genom att klicka här. Biotherm startade sin resa i de franska Pyrenéerna på 1950-talet, där forskare upptäckte de exceptionella regenererande egenskaperna hos termiskt plankton. Sedan dess har Biotherm varit pionjärer inom biologisk hudvård och är kända för att utveckla produkter som balanserar vetenskap med naturens krafter för att erbjuda enastående hudvårdsupplevelser.

  Se nyheter och produkter från Biotherm

  Besök vår sida för att utforska de senaste produkterna och innovationerna från Biotherm genom att klicka här. På Harmoniq.se erbjuder vi ett omfattande utbud av Biotherms hudvårdslösningar, från deras revolutionerande ansiktskrämer till kroppsvårdsprodukter som är designade för att förbättra och förnya din hud. Oavsett dina hudvårdsbehov, har Biotherm produkter som hjälper till att återställa, återfukta och skydda, vilket gör din hudvårdsrutin både lyxig och effektiv.

Relaterade produkter

Prisvärda kompisar