Gift set
Sista Chansen
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Biotherm
Cera Repair Barrier Cream 50 ml Holiday Set 2023

532 kr
{{ price }}
 • 50 ml 675 kr 50 ml
 • Holiday Set 2023 665 kr Holiday Set 2023
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

 • Användning

 • Beskrivning

  Cera Repair Barrier Cream Holiday Set motverkar de första tecknen på åldrande och stärker din hudbarriär. Setet innehåller:

  Cera Repair Barrier Cream 50 ml
  Biotherm Cera Repair Barrier Cream är en ansiktscreme som stärker din huds skyddande barriär – och cremen passar alla hudtyper, även känslig hud.

  Life Plankton Elixir 7 ml
  Biotherm Life Plankton Elixir är ett regenererande serum för alla hudtyper och åldrar; det första steget i varje hudvårdsrutin för en vacker och välvårdad hud. Redan efter åtta dagar upplevs hudkvaliteten synligt förbättrad och stärkt. Med tiden upplevs huden fastare och slätare. Fina linjer reduceras och huden ser yngre ut. Huden blir mjuk, smidig och återfuktad med förnyad lyster.

  Biosource Softening Foaming Clenser 50 ml
  Biotherm Biosource Softening Foaming Cleanser är ett rengöringsskum som rengör huden och avlägsnar makeup. Gör huden ren, mjuk och behaglig. För torr hud.

  Life Plankton Eye Cream 5 ml
  Biotherm Life Plankton Eye Cream är en ögoncreme som stärker ögonområdet mot dagliga aggressioner och slätar ut området runt ögonen. Redan efter åtta dagar upplevs hudkvaliteten i området runt ögonen förbättrad. Med tiden reduceras fina linjer och mörka ringar. Den lätta gelcremen ger huden en fräsch känsla och strålande lyster. Innehåller 5% Life Plankton probiotiska fraktioner – Biotherms unika signaturingrediens av naturligt ursprung som är känd för sina regenererande egenskaper.

  Produkterna kommer i Women Holiday Pouch.

  Med ditt Cera Repair Holiday Set får du en komplett hudvårdsrutin. Rengör först huden med Biosource Purifying Foaming Cleanser och använd sedan Life Plankton Elixir för en vacker och välvårdad hud. För att återfukta det känsliga ögonområdet, använd Life Plankton Eye Cream som du duttar lätt runt ögonen. Avsluta med att återfukta med Cera Repair ansiktscreme.

  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 599 kr

  Art nr:
  • UTG-LTD-BiothermLE6838
  EAN-kod:
  • 3614274102260
  Produktbenämning
  • Cera Repair Barrier Cream 50 ml Holiday Set 2023
 • Ingredienser

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Auktoriserad återförsäljare av Biotherm

  Harmoniq.se är en auktoriserad återförsäljare av Biotherm, ett ledande varumärke inom hudvård känd för sina innovativa och effektiva produkter baserade på termiskt plankton. På vår webbplats kan du hitta ett brett sortiment av Biotherms produkter, från närande hudvårdsprodukter till uppfriskande kroppsvård. Varje produkt är framtagen för att ge din hud optimal vård med hjälp av unika ingredienser från naturens djup.

  Historien om varumärket Biotherm

  För att fördjupa dig i Biotherms fascinerande historia och lära dig mer om dess ursprung, besök vår sida genom att klicka här. Biotherm startade sin resa i de franska Pyrenéerna på 1950-talet, där forskare upptäckte de exceptionella regenererande egenskaperna hos termiskt plankton. Sedan dess har Biotherm varit pionjärer inom biologisk hudvård och är kända för att utveckla produkter som balanserar vetenskap med naturens krafter för att erbjuda enastående hudvårdsupplevelser.

  Se nyheter och produkter från Biotherm

  Besök vår sida för att utforska de senaste produkterna och innovationerna från Biotherm genom att klicka här. På Harmoniq.se erbjuder vi ett omfattande utbud av Biotherms hudvårdslösningar, från deras revolutionerande ansiktskrämer till kroppsvårdsprodukter som är designade för att förbättra och förnya din hud. Oavsett dina hudvårdsbehov, har Biotherm produkter som hjälper till att återställa, återfukta och skydda, vilket gör din hudvårdsrutin både lyxig och effektiv.

Prisvärda kompisar