Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Depend
Glamour Look Lösnaglar Square Silver Glamour

74 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

 • Användning

  Här är några generella tips för att applicera lösnaglar:

  Steg 1: Förbered dina naglar genom att ta bort gammalt nagellack och tvätta dem noggrant med tvål och vatten. Torka av dem helt torra.
  Steg 2: Välj den storlek på lösnaglar som passar bäst på dina naglar. Om de är för stora kan du fila ner dem försiktigt med en nagelfil.
  Steg 3: Applicera nagellim på baksidan av lösnageln och placera den på din nagel. Pressa försiktigt på nageln för att säkerställa att den sitter ordentligt.
  Steg 4: Upprepa detta på varje nagel tills du har applicerat alla lösnaglar.
  Steg 5: När alla lösnaglar är på plats kan du klippa och fila dem till den längd och form som du önskar.

  Att ta bort lösnaglarna är också en enkel process. Du kan antingen försiktigt dra bort dem eller använda en nagellacksremover för att lösa upp nagellimmet. Se alltid till att följa instruktionerna på nagellimflaskan för bästa resultat.

 • Beskrivning

  Perfekt passform, enkla att applicera och med ett naturligt och vackert utseende. Varje lösnagel är numrerad så att Du enkelt vet vilken lös- nagel som passar till Din naturliga nagel. Så här gör Du: 1. Rengör Dina händer noggrant, speciellt nagel och nagelband. Låt torka ordentligt. 2. Välj ut de lösnaglar som passar till respektive nagel. Om Du ej hittar en lösnagel med perfekt passform, välj då en som är något större och fila till kanterna. 3. Applicera ett tunt lager Depend Nagelklister över hela nageln. OBS! Var försiktig så att Du ej får nagelklister på nagelbanden. Öppna limmet genom att använda den blå nålen. 4. Applicera lösnaglarna. Tryck ordentligt i 5-10 sek. OBS! Var noga med att Du ej får några luftfickor mellan nageln och lösnaglarna då detta kan orsaka infektioner. Om luftfickor uppstår skall applicering göras om. Vi rekommenderar max 10 dagars användning av lös- naglar i sträck. Sedan skall naglarna luftas innan man kan göra en ny applicering. Borttagning av lösnaglar. Använd Depend Lösnagelremover. OBS! Bryt eller drag aldrig av lösnageln eftersom det kan skada Din naturliga nagel.

  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 81 kr

  Art nr:
  • UTG-Depend6283
  EAN-kod:
  • 7391715062838
  Produktbenämning
  • Glamour Look Lösnaglar Square Silver Glamour
 • Ingredienser

 • Video

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Auktoriserad återförsäljare av Depend

  Harmoniq.se är en stolt auktoriserad återförsäljare av Depend, det uppskattade svenska skönhetsmärket känt för sina högkvalitativa och innovativa produkter. Hos oss hittar du ett omfattande sortiment av Depends skönhetslösningar, från trendiga nagellack till professionella ögonbrynsprodukter. Vår garanti om äkthet säkerställer att du alltid får tillgång till de bästa och senaste produkterna från Depend, skapade för att försköna och underlätta din skönhetsrutin.

  Historien om varumärket Depend

  Vill du lära dig mer om hur Depend blev en ledande aktör inom den svenska och internationella skönhetsbranschen? Klicka vidare här för att utforska berättelsen bakom Depends framgångar. Från deras blygsamma början i Sverige till att bli en favorit globalt, upptäck vad som gör Depend till en banbrytare inom nagel- och ögonkosmetika, och hur deras engagemang för innovation och kvalitet har format deras unika erbjudanden.

  Se nyheter och produkter från Depend

  För att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och produkterna från Depend, besök Depends varumärkessida genom att klicka här. På Harmoniq.se finner du allt från Depends senaste nagellacksfärger till avancerade ögonbrynskits och andra skönhetsinnovationer. Utforska vårt breda utbud och upptäck hur Depends produkter kan förvandla och förbättra din personliga skönhetsrutin med stil och effektivitet.

Relaterade produkter

Prisvärda kompisar