Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Ghd
Curve Creative Curl Wand

1 843 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

 • Användning

  SÅ HÄR ANVÄNDER DU PRODUKTEN: För naturligt trassliga lockar, dela in håret i 2 cm breda och djupa sektioner. Öppna klämman och vira håret jämnt runt tången för fylligare lockar. Håll kvar håret i tången i 5–8 sekunder. Du kan också tvinna hårlocken runt cylindern för att skapa en vågig beach-effekt. STYLINGTIPS: Använd ghd curl hold spray för att förbereda ditt hår innan du lockar det – det kommer inte bara att skydda ditt hår från locktångens värme utan också se till att dina lockar håller längre. För en slät, glamorös look, locka alla hårsektioner åt samma håll. För en look med mer volym, vira hårsektioner växelvis under och över stylingverktyget för att skapa lockar som studsar ifrån varandra. Använd en utredningskam för att kamma håret mjukt eller en ghd paddelborste för att borsta dina lockar.

 • Beskrivning

  ghd CURVE CREATIVE CURL WAND
  Innovativ avsmalnande tång för att skapa naturligt rufsig textur och beach-textur i alla hårlängder.


  FANTASTISKA, FLIRTIGA LOCKAR
  För naturliga ”beach look”-lockar och stora vågor har ghd curve creative curl wand en unik 28–23 mm avsmalnande cylinder som kan skapa naturliga lockar och stora vågor, för en fin beach-effekt eller ett glamoröst och spänstigt hår med volym. Den skyddande och isolerande spetsen ger dig en säker plats där du kan hålla håret på plats medan du lockar, och det inbyggda säkerhetsstativet gör att du kan lägga tången ifrån dig på ett säkert sätt under stylingen. Övriga praktiska funktioner är en kabel med professionell längd för flexibel styling, en automatisk avstängningsfunktion när produkten inte har använts i 30 minuter samt universalspänning så att du kan använda din locktång var som helst i världen.


  Alla ghd curve wand-locktänger är baserade på vår revolutionerande ultra zone-teknologi som garanterar rätt stylingtemperatur vid 185 °C. Den bevaras jämnt i hela produkten tack vare det senaste inom den avancerade teknologin som känner av hur mycket hår den stylar och reglerar värmen därefter för att hela tiden ge korrekt stylingtemperatur, vilket ger hållbara lockar som formas snabbt och hållbart samtidigt som ditt hårs hälsa respekteras.


  PASSAR BÄST FÖR: Fantastisk för alla hårlängder, särskilt kortare hår. Skapa lockar utan att förlora längd. Passar alla hårtyper.

   


  PRODUKTFUNKTIONER
  revolutionerande avsmalnande cylinder från rund 28 mm- till oval 23 mm-spets, utformad för att skapa ett brett utbud av glamorösa lockar och vågor.
  Isolerad spets utvecklad för bekvämare styling.
  Säkerhetsstativ så att du kan lägga locktången ifrån dig när du inte använder den
  ultra-zone-teknologin sveper in dina lockar med precis den rätta, jämna temperaturen
  avancerad keramisk ytbeläggning särskilt utvecklad för smidigare styling av lockar
  på/av-knapp och indikator med ”press and hold”-utformning förhindrar att man råkar komma åt knapparna när man använder produkten. Indikator med ljus och ljud talar om när ditt stylingverktyg är redo att användas.
  Automatisk avstängningsfunktion stänger av produkten när den inte har använts i 30 minuter.
  Universalspänning och spiralkabel med professionell längd.
  185 ºC för optimal styling.

  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 1 490 kr

  Art nr:
  • Ghd99350093646
  EAN-kod:
  • 5060569865347
  Produktbenämning
  • Curve Creative Curl Wand
 • Ingredienser

 • Video

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Ghd står för ” Good Hair Day” och det är något Ghds produkter levererar dag efter dag, användning efter användning. Hos Hamoniq hittar du massvis med högkvalitativa Ghd produkter till ett bra pris. Välj mellan Ghd plattänger och locktänger, hårfönar och lyxiga stylingprodukter.

Relaterade produkter

Prisvärda kompisar

Liknande produkter