Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Lancome
Idole Now EdT 50 ml

786 kr
{{ price }}
 • 100 ml 1 380 kr 100 ml
 • 50 ml 970 kr 50 ml
 • 25 ml 645 kr 25 ml
 • Skönhetstester 25 kr Skönhetstester
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

  Doftens upplevelse

  Doftens Mjukhet

  Doftens Djuphet

  Doftens Friskhet

  Passar till

  Middagen

  Dejten

  Festen

 • Användning

  Här är några tips att tänka på vid användning av parfym:

  Applicera på rätt ställen
  Parfymer fungerar bäst när de appliceras på områden med hög kroppsvärme, såsom handleder, nacke, bakom öronen, insidan av armbågarna och på bröstkorgen. Dessa områden hjälper till att sprida doften på ett naturligt sätt.

  Undvik att gnugga
  När du applicerar parfym, gnugga inte handlederna tillsammans. Detta kan bryta ner doften och minska dess hållbarhet.

  Använd efter duschen
  Applicera parfym efter en dusch när porerna är öppna och huden är fuktig. Detta hjälper till att låsa in doften i huden och hålla den längre.

  Använd en matchande kroppslotion
  För att hjälpa till att förstärka doften av parfymen, använd en matchande kroppslotion. Detta kommer att hjälpa till att hydrera huden och ge en mer enhetlig doft.

  Byt dofter efter säsong
  Vissa dofter fungerar bättre under vintermånaderna, medan andra passar bättre under sommaren. Byt ut din parfym efter säsong för att anpassa sig till olika väderförhållanden.

  Var försiktig med överdriven användning
  Använd inte för mycket parfym eftersom det kan vara överväldigande och distraherande för andra människor runt dig. Applicera lite och lägg sedan till mer om det behövs.

  Förvara på en sval och torr plats
  Parfymer kan brytas ner av solljus och höga temperaturer. Förvara därför din parfym på en sval och torr plats, borta från direkt solljus och värme.

  Genom att följa dessa användningstips kan du förbättra din parfymupplevelse och få ut det mesta av din favoritdoft.

 • Beskrivning

  ”The time is NOW”

  Förena dig med Idolerna, bli en Idol och var med på resan mot en bättre framtid.

  Idôle Now Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuell tolkning av den klassiska Idôle Eau de Parfum-doften. Idôle Now är en blomstrande beroendeframkallande doftkomposition med bland annat ros, orkidé och vanilj.

  NYTÄNKANDE DOFT
  Idôle Now inspirerar framtidens parfymer med en unik förstärkt blomdoft – som blomstrar med stöd av vetenskapen.

  Rosen återanvänds och berikas med rosenvatten för att minska avfall. Doften från den tidigare otillgängliga malaysiska orkidén har här skapats med hjälp av headspace-teknik för att bevara naturens sällsynta blommor. Headspace-tekniken ger oss möjlighet att fånga sammansättningen av den naturliga orkidén och återskapa dess doft utan att skada blomman.

  Naturligt hållbart odlad vanilj från Madagaskar förstärks med vanillin, som skapas genom bioteknologi för att minska resursförbrukningen.

  Idôle Now återinför den ikoniska rena och strålande ackorden från den första klassiska Idôle Eau de Parfum-doften – strålande från de första tonerna och förstärkt med nya tekniker för att skapa en rikare, djärvare blomdoft.

  FLASKAN
  Idôle Now är den nya ""maktens"" totem som representerar ljuset från en ny gryning. Flaskan är en brinnande soluppgång som växer i intensitet från topp till botten och ger oss möjlighet att agera för förändring och en bättre framtid ""NU"". Genom den tunna flaskan har det varit möjligt att minska glasets vikt och dess påverkan på miljön. Den yttre förpackningen är FSC-certifierad och stöder därmed Idôle och Lancôme i sitt stöd för skogsbruk som respekterar människan och naturen.

  VILL DU ANSLUTA DIG TILL IDOLERNA?
  Ett bättre jag, en bättre värld. När jag lyckas, lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra oss framåt.

  Idôle Now är en blommig doft som fångar styrkan hos en generation som inte längre ber om förändring. Deras tid är nu eller aldrig. Och NU är denna generation av framstående kvinnor redo att personifiera denna förändring. En kollektiv förändring, som en ostoppbar våg, som ingen av dem är redo att ge upp.

  The time is now!

  Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 970 kr

  Art nr:
  • LancomeLE2448
  EAN-kod:
  • 3614273927338
  Produktbenämning
  • Idole Now EdT 50 ml
 • Ingredienser

  Alcohol, Parfum / Fragrance, Aqua / Water, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Linalool, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Benzyl Alcohol, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Geraniol, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Coumarin, Methyl Anthranilate, Farnesol, Citral, Eugenol, Methyl 2-Octynoate, Benzyl Benzoate, Ci 14700 / Red 4, Ci 60730 / Ext. Violet 2, Ci 19140 / Yellow 5 (F.I.L. Z70026191/1),, The product ingredients list may be updated from time to time. Always read the ingredient list on the pack of the purchased product.

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Auktoriserad återförsäljare av Lancome

  Harmoniq.se är en stolt och auktoriserad återförsäljare av Lancome, ett av världens mest erkända och respekterade skönhetsmärken. Hos oss kan du vara säker på att alltid få tillgång till äkta och högkvalitativa produkter från Lancome, från deras banbrytande hudvårdsprodukter till deras exklusiva parfymer och lyxiga makeup. Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder de bästa produkterna för att uppfylla deras skönhetsbehov och önskemål.

  Historien om varumärket Lancome

  Vill du dyka djupare i hur Lancome blev en symbol för fransk elegans och innovation inom skönhetsindustrin? Klicka vidare här för att utforska Lancomes fascinerande historia. Läs om deras resa från att ha lanserats 1935 av Armand Petitjean, med ambitionen att sprida fransk skönhet över världen, till att bli ett globalt erkänt märke känt för sina innovativa och lyxiga skönhetsprodukter.

  Se nyheter och produkter från Lancome

  För att hålla dig uppdaterad med de senaste produkterna och innovationerna från Lancome, besök Lancomes varumärkessida genom att klicka här. Vi erbjuder ett brett urval av Lancomes nyaste skönhetsprodukter, från avancerade hudvårdsprodukter till lyxig makeup och förtrollande parfymer. Upptäck de senaste tillskotten till Lancome-familjen och låt oss hjälpa dig att hitta produkter som passar just dina behov och önskemål.

Relaterade produkter

Prisvärda kompisar