Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Real Techniques
Fresh Face Favorites

250 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

 • Användning

  Contouring är en teknik inom makeup där man använder ljus och skugga för att skapa definition och form i ansiktet. Här är några steg för att jobba med contouring:

  Steg 1: Förbered ansiktet
  Börja med att rengöra och återfukta ansiktet. Applicera en lätt foundation eller concealer som matchar din hudton och se till att den är jämnt applicerad.

  Steg 2: Applicera skugga
  Använd en mörkare nyans av foundation eller contouringpuder och applicera det på de områden du vill skugga. Detta kan inkludera områden som kindbenen, näsryggen och käklinjen. Använd en smal, vinklad borste för att applicera produkten och blanda den väl för att få en naturlig effekt.

  Steg 3: Applicera highlighter
  Använd en ljusare nyans av foundation eller highlighterpuder och applicera det på områden som du vill framhäva, till exempel kindbenens toppar, nästippen och ögonbrynsbenet. Använd en mjuk, fluffig borste för att applicera produkten och blanda den väl.

  Steg 4: Blenda och kontrollera resultatet
  Använd en ren, mjuk borste för att blanda de två nyanserna tillsammans så att övergången blir mjuk och naturlig. Kontrollera resultatet och justera mängden skugga och highlighter tills du uppnår önskat resultat.

  Steg 5: Avsluta med puder
  Avsluta med att applicera ett tunt lager av puder för att fixera makeupen och för att se till att den sitter på plats under dagen.

  Det är viktigt att använda produkter som passar din hudton och att blanda produkterna väl för att uppnå en naturlig effekt. Öva gärna tekniken och var noga med att blanda och justera resultatet tills du är nöjd.

 • Beskrivning

  Fresh Face Favorites, som lanseras i juni 2017, innehåller borstar och makeupsvampar för att skapa en felfri, naturlig look. När vädret blir varmare vill många ha en fräsch bas och naturlig look med nude makeup. Innehåll: bb/cc brush: stor vinklad borste som används för att enkelt applicera bb- eller cc-kräm jämnt för en fräsch lyster och naturlig finish. Contour brush: mjuk, avsmalnade borste som används för att buffa in bronzer, jämna ut undertoner och ge en fräsch, naturlig lyster. Detailer brush: skuren för att enkelt täcka över skavanker. Wedge sponges: används för att tona och sudda ut skarpa linjer och skapa ett perfekt resultat. Används torr för toning och fuktig för att sudda.
  Art nr:
  • UTG-RealTechniquesRT1576
  EAN-kod:
  • 079625915761
  Produktbenämning
  • Fresh Face Favorites
 • Ingredienser

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Borstarna från Real Techniques innehåller lyxigt och otroligt mjukt syntetiskt hår och de har skapat skaften så de blir enkla att jobba med och att det ska bli så bra resultat som möjligt. Vi har fått äran att tagit in de här otroliga borstarna, så kom in i vår butik eller på harmoniq.se och se vilken som är din favorit.

Relaterade produkter

Prisvärda kompisar

Liknande produkter