Gift set
Nyhet
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Sensai
Cellular Performance Lotion Ii Limited Edition 185 ml

790 kr
{{ price }}
Varan finns i lager

Produktinformation

 • Snabbfakta

 • Användning

  Steg 1: Silky Purifying Cleansing Oil. Använd på kvällen på torrt ansikte som det första steget i den dubbla rengöringsrutinen. Applicera över hela ansiktet i cirkelrörelser, var särskilt noga runt näsborrarna. Skölj noga med ljummet vatten.

  Steg 2: Silky Purifying Clear Gel Face Wash. Använd på morgonen som den enda rengöringsprodukten, samt på kvällen som steg 2 i den dubbla rengöringsrutinen. Fukta huden och applicera rengöringen jämnt över ansiktet. Massera med cirkelrörelser, var noga där orenheter är ett bekymmer. Skölj noga med ljummet vatten.

  Steg 3: Cellular Performance Lotion II Moist. Applicera morgon och kväll efter rengöring som steg 1 i den dubbla återfuktningsrutinen. Mätta en bomullspad noggrant och applicera produkten över hela ansiktet och på halsen, eller häll på handflatorna och applicera direkt på huden.

  Steg 4: Följ upp med valfri emulsion eller ansiktscreme från SENSAI.

 • Beskrivning

  SENSAI Cellular Performance Lotion II Limited Edition är ett set för dig som vill ha en rik och återfuktande lotion som optimerar effekten av efterföljande ansiktsvård. I detta set får du även två SENSAI-rengöringar så du kan testa deras dubbla rengöringsrutin som ger en optimalt rengjord hud.

  • Full-size lotion som återfuktar på djupet och ger ökad fasthet
  • Två rengöringar ingår
  • För en väl rengjord och rikligt återfuktad hud

  Cellular Performance Lotion II Moist 125 ml: Rik lotion som förbereder huden och optimerar effekten av efterföljande ansiktsvård. Formulan har en rik och silkeslen textur som återfuktar på djupet och ger huden ökad fasthet. För normal till torr/mycket torr hud.

  Silky Purifying Cleansing Oil 30 ml: Lyxig, djuprengörande, effektiv och vattenlöslig rengöringsolja som skonsamt avlägsnar makeup, orenheter och sebum. Löser upp tilltäppta porer och tar upp orenheterna till ytan, samtidigt som huden vårdas. Passar alla hudtyper.

  Silky Purifying Clear Gel Face Wash 30 ml: Djuprengörande och återfuktande rengöringsgel som löser upp tilltäppta porer och pormaskar, samt avlägsnar smuts och orenheter. Den bevarar hudens naturliga fuktbalans, förebygger hudirritation och ger en klar, jämn och slät hud. För alla hudtyper.

  Art nr:
  • UTG-LTD-Sensai50368
  EAN-kod:
  • 4973167020487
  Produktbenämning
  • Cellular Performance Lotion Ii Limited Edition 185 ml
 • Ingredienser

 • Relaterade sidor

 • Auktoriserad återförsäljare

  Auktoriserad återförsäljare av Sensai

  Harmoniq.se är en auktoriserad återförsäljare av Sensai, ett exklusivt varumärke känt för sin fusion av avancerad vetenskap och traditionell japansk skönhetsvård. Hos oss hittar du ett brett urval av Sensais produkter, från deras lyxiga hudvårdsprodukter till sofistikerade sminkprodukter, alla designade för att ge dig en oslagbar skönhetsupplevelse. Handla med förtroende och låt oss hjälpa dig att upptäcka skönheten i Sensais unika estetik och vetenskap.

  Historien om varumärket Sensai

  Vill du veta mer om Sensai och deras djupa rötter i japansk skönhetsfilosofi? Klicka vidare här för att utforska Sensais historia. Upptäck hur de har kombinerat den anrika kunskapen om Koishimaru-silke med modern vetenskap för att skapa sina exklusiva hudvårdsprodukter. Sensai är känt för att erbjuda en unik blandning av lyx och högteknologiska lösningar som syftar till att framhäva varje individs naturliga skönhet på bästa möjliga sätt.

  Se nyheter och produkter från Sensai

  För att hålla dig uppdaterad med de senaste produkterna och innovationerna från Sensai, klicka dig vidare här. På Harmoniq.se finner du Sensais nyaste lanseringar och bestsellers, perfekt anpassade för att möta dina högsta förväntningar på hudvård och skönhet. Oavsett om du är ute efter en ny serum för att förbättra din hud eller den perfekta foundationen, har vi det du behöver för att försköna din dagliga rutin med Sensai.